gEmPaK tAk?

6:33:00 PM

-- --

korang tengok ni dulu…

blog6

paham apa yang aku nak sampaikan? paham? bagus! teruja nih~ excited youuu~~ wee~~ inilah kesan menyertai group SAHABAT BLOGGER di facebook…kat sana, anda akan berasa lebih dekat bersama blogger-blogger terkenal..tak ketinggalan juga mr.ben ashaari nih…thanks mr.ben sebab sudi add diri ini..~ bila plak mau follow blog yang tak seberapa nih..hee~~

ok…tak pernah-pernah aku nak update entry banyak-banyak dalam masa satu hari ni…baru je update tadi pasal blogwalking..buka lagi satu topik..sebab teruja yang teramat! weee~~ ok! ni mungkin entry aku yang terakhir sebelum aku pulang ke kampung..remember? tiket aku malam nih…tu pun paling lewat antara semua! semua orang da bersuka ria di rumah dan aku baru nak angkut beg naik bas..haddoi! macam-macam~ nyway, pray me for my journey this night ok~ kalau aku dapat tenet nanti, aku update blog lagi…

see ya!

***korang nampak 27 friends request tu? hehe..aku tak approve kalau aku tak kenal..sorii~~

*** mood mau balik kampung..owh tidak! orang-orang di kampung sudah pergi berkelah meninggalkan aku…sardisnya! dun sedih-sedih..chill out hokey! =)

You Might Also Like

12 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. trme ksih2..haha~~ mcm artis lak weyh~

    ReplyDelete
  2. as salam...wah en.Ben tuu nak add.tahniah2...mmg ske blog en.Ben

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam~
    kan3~~ hee...naseb le sape yg dier add~

    ReplyDelete
  4. wah....ben add ....
    hebat2...

    ReplyDelete
  5. wow, rmai gile peminat ben,dh jadi artis plak ,keh33:D

    ReplyDelete
  6. kodet~ hebat bese je~~ wee~~
    fman~ a'ah kn...mcm artis la plak mr.ben tuu
    imran~ hehe..superpower!

    ReplyDelete
  7. pergghh..nurul pn da join SB..en. Ben add fb kamu? wow! =)

    ReplyDelete
  8. da join SB ek?? bgus2..hehe...xlme lgi..en.ben add kamoo juga!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers