aWaRd ThE bESt FoLlOWeR!!

10:46:00 AM

-- --

semalam tengok chatbox ada pesanan dari seorang awex nih…memang cun! tu sebab dier berstatus “in relationhip with aiman'” sapa aiman? haha! itu yang kita nak tau! bukan aiman tak kisah..tapi aiman classmate aku kat uTm nih…suke tengok muka awex nih yang diberi nama izyanti [nama pun dan dekat sangat dengan nama aku]…

anyway, thanks yanti sebab kasik ini award!

jom wusha blog awex cun nihh!

It Is A Ladybug

moh kita terjah apa yang perlu dibuat..~~


Ucapan anda..?

salam…thanks kat izyanti sebab sudi la jugak kan bagi award nih kt itew..hehe..terima kasih daun keladi, lain kali bagik la lagi..weee~~ dan pada sesiapa yang da folow blog ni…thanks ya!

Berikan 4 ciri boy/gurl idaman untuk dijadikan husband/wife :

Lelaki, lelaki, lelaki, lelaki..

cukup! hehe

Berikan 1 tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang :

understanding! cukup itu!

Pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta..?

Setakat ni pernah tapi da loper~~ ngeh3

Letakkan 10 link pilihan anda & tell them that they have won this award.

***penat weyh nak buat 10 link nih! nyway..ambik ok! tak ambik…? ikot korang ler!

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. terindah?
    huhu,.
    btw, thanx!!

    ReplyDelete
  2. yeay!!! dah siap.. hiks.. makaseh.. tak pe, kita tukar2 award la oyeah. hiks.

    ReplyDelete
  3. nabil & miss galaticos~~ anda semua mmg sengal!

    muas~ terindah! dalam hidup ini! hehe

    izyanti~ okeh! next award msti untuk yanti!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers