sTaTuS fAcEbOok sElAmA sEtAhUn??

11:14:00 AM

-- --

sebut pasal facebook mesti korang semua tahu kan…pelbagai jenis application yang dipertunjukkan dalamnya…kadang-kadang sampai melekakan..tapi kita tetap layan jugak..macam besh…so, buat je…

untuk kali nih, aku try application nih…MY STATUS IN YEAR.. bley tahan gak sebab ianya mengumpulkan segala ragam status kita yang lepas-lepas selama setahun bermula 1 januari…

dan untuk status aku ada sebanyak 44 pages!!! perghh~~ agak banyak sebab aku tengok ada kawan aku tu cuma tujuh pages je…macam merapu plak kan bila menulis status kat facebook tu…hishh~~

ni adalah contoh hasil dari application tuu..dan ini jugak adalah status terawal aku di facebook pada tahun 2010!!!!

dan ni latest punyer status…

bila aku baca-baca balik kesemua status aku di facebook tu, macam-macam perasaan yang timbul…yelaa~~ dalam tahun 2010 ni la banyak perkara yg telah berlaku pada diri aku…memang sardis dan nak gelak jugak bila teringat…macam-macam…

okeh la..saje nak tunjuk pada anda application ni..agaknya anda plak camne? baca la status anda..dari awal hingga akhir..macam-macam feeling akan timbul..tak caya?? cuba la!!

see ya!

 

*** teringat kesah di awal tahun 2010…kisah aku tergilakan seseorang…hahaha!! agak-agak orang tu baca tak blog aku nih?? hahaha~~

You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers