fRiEnDlY aWaRd

9:55:00 AM

-- --

buat rakyat jelata yang beta sayangi…erk?? salah tempat plak nak cakap camtu…bese la..terikot-ikotkan cerita putera katak kat tv3 tuu…haha!!

okeh…berkenaan tajuk yang diperkenankan…di sini aku nak buat pengakuan..eh..silap, nak show award yang aku dapat…

tadaa!! haaa..awat? jeles? hehe…ngeh~ tak per…jangan risau..sesiapa yang singgah di blog ini boleh memiliki award nih..sila la ambik yer..sila la..sila laa..please..please…please!!

nyway thanks kepada saudara umar yang cute?? haha~~ thanks la yer sebab sudi memberikan award ini…anda memang baik hati naa~~

kena jawab soklan la plak..meh jawab meh~~!!

1. apa pendapat tentang blog umar yang cute?
simple but besh~~ ape la yang aku tulis nih


2. tempat yang paling nak lawat?
pulau sipadan..cuti2 malaysia maa~


3. 3 perkara tentang diri anda

  • suke berblog sampai muak~~ tapi tak muak-muak…
  • sangat2 menghargai masa bersama dengan sesiapa pun
  • currently di rumah..minggu depan da perlu pulang ke johor~~

 

4. aku pun nak bagi award award pada sesiapa pun..especially…

 

ok~~ setel..see ya!!

 

***mau award..mau award..mau award..adoi!

You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers