wInDoWs LiVe WrItEr

8:37:00 PM

-- --

hehehe..aku da mula guna windows live writer, baru dapat upload software nih…dan aku akan mula menulis sepuas ati aku..perghh~~~~

blog1

mau software ini? hehe~~ sila klik di sini~~ sini!

okeh..aku lupe nak bagitahu untuk apa function benda nih~ ok2..lets me explain..software ni memudahkan blogger untuk menulis entry…aku dapat tau benda nih pun dari ben ashaari tempoh ari, dia gitau, dia selalu dapat post entry dengan cepat dengan guna software nih..aku pun memperakuinya! memang besh! macam korang tulis lam microsoft word la kan..senang je..boley je tulis bila tak der internet, yakni bley simpan sebagai draft dulu..then, lepas ada tenet, bley terus publish! senang kan? try laa~~ hee…

selamat mencuba!

hee…bye!

 

***ok2..time to sambung study..nanti my chubby marah lagi!

You Might Also Like

7 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. eh3.. sempat plak nk memblog ea.. stdy3.. hehehe.. =)

    -epool@chubby

    ReplyDelete
  2. tumpang tanya.. pa kegunaan dy eh..

    ReplyDelete
  3. u ape smua nie????
    awat aku xtau nie

    ReplyDelete
  4. software nih utk memudahkan untuk menulis blog..sory sebab tak tulis di dalam entry...lebih mudah utk tulis blog~...

    epul~ hehe....

    ReplyDelete
  5. epul..? haa..? =)
    sape die tuh.. hee..

    -insan biase-

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers