uDaH hAbEs DonG~~

12:09:00 PM

-- --

iyaaa!!! bukan mau berbahasa indon ke ape…ingin menyatakan aku sudah pun habes exam final !! setelah habes paper sistem mekanikal & elektrikal tadi, maka selesailah exam aku kali ini…

apa? boley jawab ke tak? agaknye?? aku tak der la terer sangat..apa yang aku boley jawab, aku jawab..aku rasa logik, aku tulis..camtu ar cara aku..haha~ naseb ar paper aku nih…ampeh je asenye sebab aku camni~ aiyaakk~~

hape-hape pun…aku da habes..ok ke tak belakang criter~~ cesss~~ ampeh punyer olang kan?? hurmmm..seperti paper-paper yang lepas, aku tak rasa aku dapat yang terbaek tapi aku dapat sokongan padu dan aku tak rasa down sangat bila tak dapat jawab dengan baek…thanks a lot chubby~~

 

okeh~ next thing to do in list!!!

  • dating
  • dating
  • dating
  • dating
  • dating

cesss~~ cam hareemmm je…salah list nih… apa nak jadi la ngan anak-anak remaja zaman sekarang nih~~ macam tak der koje laen yerk???

 

ok~ ini list yang sebenar-benarnya…

  • malam ni ada night ride ke stulang…ride malam dengan budak-budak kelab SRC…aktiviti sempena da habes paper…[pada yang belum habes paper naseb ler kalau join jugak] hihi~~ pukul 11 malam berkumpul di tasek UTM!! roger!

149815_163000657072836_100000887070559_308962_3571609_n

yang ni masa  night skitar utm je…aku suke tengok kereta tepi tu je…masyukk~~~

 

  • 1hb disember malam..yakni malam esok ada BBQ dengan budak-budak kelab SRC jugak…BBQ nih sempena nak meraikan budak-budak yang nak gi xpdc CUSG [CHAMAH-ULU SEPAT-GERAH] pada 5 disember nih kot~ aku tak pasti bila dorang bertolak…besh! aku lak jadi AJK permainan yakni aku kena handle 3-4game untuk dorang..naseb laaa korang~~ BBQ ini jugak diadakan sempena meraikan budak-budak yang da nak habes belajar~~

 

  • 2hb disembar pagi…yang ni mungkin tak jadi buat tapi masih tak tahu keputusannya camne…diaorang nak adakan ride ke air terjun gunung pulai…sampai sana akan berkelah dan makan-makan..matlamat utama sebab nak buat aktiviti ride onroad sebenarnya…sejauh 25km berbasikal onroad…agak mencabar kalau buat berbasikal waktu siang nih…kan? bahaya ngan kenderaan awam yang lain lagi~ pape pun tunggu keputusan akhirnya sebab bertindih dengan training camp untuk budak-budak yang nak gi CUSG tu…

 

  • 3hb disember pagi…haaaa~~ yang ini…ermmm..aku akan bertolak pulang ke negeri terchenta…setelah tidak pulang sejak AIDILFITRI…akhirnya aku akan pulang jua…merengek-rengek mau pulang kalahkan baby umur setahun mintak susu!! mau pulang!! ummi…along…ateh…adik…abah…angah….aku rindu kalian banget!!

 

okeh? haa..tuu la list aku~~ di celah-celah aktiviti itu akan diselitkan dengan aktiviti dating bersama my chubby~~ heh! dun mare…aku terpakse berdating dengannya memandangkan tempoh bersama kami semakin suntuk!! sebelum aku pulang nih, aku nak spend masa sepenuhnya bersama dia…sebab lepas nih mesti da susah nak jumpa dia..itu yg cheq sedey sangat tuu..huuhu~~ T-T

 

okeh laa~~ da banyak aku berceloteh..nak gi maen masak-masak dengan kawan-kawan aku…ok! tata! see ya!

DSC08883

*** masa itu emas! so..hargai masa itu! yeaahhh~~~

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. saya tag awak..

    http://lulu-pages.blogspot.com/2010/11/kawaii-gadgets-contest.html

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers