pAnJaNg CiTeRnYe..PeNdEkKaN!!

2:49:00 PM

-- --
aku nak citer pendek2 je
sebab banyak yang aku nak citer
buley?
hee~

______________________________________________________________

ari ni besday kawan baik aku
nama dier zal
da lame kenal dier
6 tahun
tapi tak pernah jumpa
pelik kan?
kami kawan bermula dari surat
hee~
cam pelik..tapi benar..
mengamalkan tradisi mengutus surat
sape lagi nak guna surat kan?
tapi sekarang da advance
sume benda nak pakai benda tu
apa lagi
fesbuk laa~
hee..

zal~
epi bufday!

zal dan awexnye..ain..sori curik gambar dri fb..lalala~
epi bufday lagi skali!!


_________________________________________

aku dapat sepupu baru lagi
comel!
anak kepada pok din aku dan cik moon
namnya 
HARITH IZZ ZIKRI
cantek nama tu
hee~~
pok din, cik moon dan si kecil!!! sumber fb
harith izz zikri..slamat datang ke dunia.. ^_^

waah~~ aku memang rasa rugi giler!
kenapa??
raya da la tak balik kampung!
tak dapat nak tengok si kecil ini~
sedihnye!!
harith~
tolong jadi comel yer!
lawan budax bernama adam haikal itu
hahaha!
ini adam haikal..dia makin nakal! harap maklum~
***bila la nak ada anak sedare sendiri plak nih...tunggu2..sabar2~ haha!


__________________________________________________________


semalam da habes paper english~
habes satu paper lagi..
tinggal lima paper lagi
5???
huaaaaa!! cepat2 la habes...
nak balik lak nih~~


haih~ 
cakap nak post pendek-pendek je
panjang jugak jadinya
izyan!
ko tipu!
hahahahahahaha!

tq!


***da2..pergi study...stop! esok ada paper lagi!!

You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers