kOrAnG tAu?

12:56:00 PM

-- --

kalau korang buhsan tahap gaban punya bosan la kan, korang buat apa? aku tertanya-tanya sekarang sebab aku tak tahu nak buat apa sekarang…aku buhsan tahap gaban, cipan, dewa da nih!

padahal aku ada je kerja yang perlu diselesaikan tapi aku tak buley nak teruskan buat kerja yang aku nak buat kalau tak dapat apa yang aku mahu buat dahulu..eh? berbelit ayat sehhh!! fenin sudaa~~~

ok2..masa untuk buangkan rasa boring~

DSC08783

apa hal lak aku tunjuk gambar wall nih plak…bukan nak maen climbing pun sebenarnya..aku ingat nak edit gambar nih, tapi macam da ok~ nice kan? ori punyer tanpa edit dari kamera hp aku..aku belum pernah sampai puncak wall tu lagi..untuk top climb le, kalau speed climb tu da biasa~ cess! berlagak! haha! speed climb kat sebelah tu je..tapi permukaannya kasar menyebabkan kaki, tangan aku dapat buah tangan..calar sana sini~ cantek! =.=”

DSC08782

ok..ni speed climb punyer dinding [ayat belit lagi!] nampak cam senang bukan? tapi bukan semua orang boleh naik atas dengan cepat! nama pun speed..kelajuan itu penting…yang takut gayat pun gerenti tak nak naik daa~ tak pun tak akan cuba langsung! da sampai atas korang akan rasa gayat..tinggi 12 meter…mau kecut perot!

76461_1640299360115_1015734642_31798536_5927738_n

gambar ni plak gambar ahli-ahli kelab yang try rock climb lak kat singapore… aku nak pergi tapi tak der passport ag…caree!! besh weyhh..tengok dorang maen pun cam besh~ panjat-panjat kalah spiderman kan?

tengok~ aku da merapu..merapu sana sini..ok2..stop2…

see ya!

 

*** motif tulis entry kali ni –> saje-saje!! haha~

***da2..kemas bilik! bersepah  je ni!

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. busan kerr..? ngehehe.. lalala.. meh burak ngan saye meh..

    -insan biase-

    ReplyDelete
  2. kamu mmg ske kan mengkomen? haha!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers