eNtRy TeNtAnG bEn AsHaArI

1:23:00 PM

-- --
cesss...macam nak cari publisiti murahan la plak..hehe~ kalau en.ben baca post ni, mohon ampun banyak-banyak awal-awal lagi yer en.ben..bukan nak tumpang glamer, just tertarik sahaja..bukan tertarik ngan en.ben tapi tertarik dengan traffic en.ben sahaja..ngeee~~

korang mesti pernah pergi blog BEN ASHAARI kan? aku selalu la singgah blog en.ben nih, banyak info menarik yang telah membawa aku ke blog dier...heh~ memang laju je en.ben tu update blog dier, teringin gak nak wat camtu, pernah nak try upload software yang en.ben tu guna tapi tak tertunai lagi..sangkut kat mana ntah...tak per..mau cuba lagi..kalau tak ley jugak, lantak ko la software..haha!

nyway, aku tertarik bila tengok traffic blog en.ben sebenar-benarnya..laju benor nombor traffic tu berubah..itu tandanya ramai la yang singgah blog en.ben untuk membaca entry yang telah ditulis kan..apatah lagi waktu kemuncak macam lunch hour...laju benor!

selepas 5 minit berlalu...
haa~ ni yang aku dapat tangkap ler~ lunch hour tyme~~ hee..laju kan..hampir seratus yang tengok blog en.ben lam masa 5 minit sahaja! haa...50000++ tu baru lam masa seminggu..lam sebulan lak? setahun? uishhh...ternyata blog en.ben memang femes! blog selalu diupdate memang mendapat sambutan pengunjung blog lain bukan? alaa..beshnye! nak jugak! [mula nak mengedix! =.=" ]

ok..itu je nak cakap..hehe~ lepas ni nak usha blog orang lain pulak..better watch out! haha! see ya!

*** mau jadi macam blog en.ben buley??

You Might Also Like

8 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hehe..xpe2...kt jadi diri kita aw..
    yg ane baik kita amek..
    yg ane buruk kita kais2 letak tepi ek.hehehe

    ReplyDelete
  2. yeahh~ itu yg kte mau kn nek?? heee

    ReplyDelete
  3. dia pun hensem. haha. mmg la femes.

    -FathinNordin-

    ReplyDelete
  4. fathin~ hensem kah? haha! no komen..
    [kalu en.ben bace komen nih..camne? hehe..sori en.ben!]

    ReplyDelete
  5. dia tue kategori hensem la kak.
    penulisan dia oke.
    hehe. penulisan yg baik la..
    sbb kebykkan blogger yg faten kenai..semua lucah =__=

    ReplyDelete
  6. ishhh3...macam mne la fathen ley tertengok blog depa2 yg cmtu..xpe..skurg2nya depa tulus..haha!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers