pErGhHh~~

4:30:00 PM

-- --
        Kluar  masuk.kluar masuk.kluar masuk.kluar masuk..haha! ape dier..pepaham sendiri laaa....simptom2 yang berlaku pada pesakit diarrhea kan..huhu..naseb kurang baek..start tengahari semalam sampai la saat sekarang..naseb baek la xsekronik sampai kena cucuk dan bagainya....cukup tiga jenis ubat da membuatkan aku malas giler nak makan...heh~ ni kerja my chubby yg memaksa aku pergi ke PK (pusat kesihatan). Naseb baek gi awal2 pagi sebab tak ramai sangat makhluk2 mahasiswa kat sana tyme pagi2 buta ni...yang paling syiok, dapat MC...heh~ da la aku satu kelas je...then, dapat la MC menjadikan aku membuta sahaja di bilik aku yang bersepah nih..~~
       Alkisahnye, kebanyakan peserta yang join xpdc yang baru je lepas kebanyakannye kena sakit yang same ngan aku...puncanye? mungkin hujan di atas puncak menyebabkan kebersihan kurang dititikberatkan..hurmm...semalam, aku xselera langsung nak makan..then aku langsung tak ley bangun, tak larat..sengal badan, sakit kepala..teruk sehh..hee..dan pagi tadi, dibawa ke PK..thanks chubby....

Antara ubat-ubat itu..ahhhh!! air garam!!!
menakotkan bila melihatkan ubat yang tidak selalu aku dapat untuk sakit biasa..tapi naseb baek, ubat gastrik dapat sekali..senang kerja aku bila dapat serangan halilintar gastrik nanti~ heheh!
_____________________________________________________

Last two days..aku lupa nak buat entry khas untuk insan tersayang lam hidup aku..iaitu...birthday my laply abah!!! dengan ini..saya..eh..next chapter plz!

untuk abah yang sentiasa diingati selalu..
SELAMAT HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN YANG KE-51..
moge trus dipanjangkan umor dan dimurahkan rezeki..
tahun ni aku wish besday abah agak awal..
hehe..pada lam 1:14pagi..
waa..awal ke?
awal la tuh..
adik aku pn wish lambat..hehe!

lap u very strong abah!
__________________________________________________

next week da masuk study week...
huuhhh?? 
gilak la..
da penghujung sem upenye..
tak sedar diri benor..
izyan! 
sedar2..
keep all benda tak penting ke tepi!!! 
kecuali assignment yang masih perlu disubmit!! 
u can do it! 
yeaahh!! 
u can do it! 
plz trust urself..! 
u can do it~

tq!


***eh? air garam tu tak sedap laa..ley skip minum tak? hehe!

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers