BaNyaK PeRkArA nAk GiTaU~~

8:42:00 AM

-- --
salam ramadhan buat semua pembaca~~.. agak lama aku xmenulis di blog yang tersayang ini~~..bukan ape..begitu banyak komitment yang perlu diselesaikan...cam sedih jugak dan rindu apabila tak dapat nak post entry di sini..tapi Alhamdulillah...dengan berkat bulan Ramadhan yang mulia, aku dapat jugak luangkan masa~~terlalu banyak yang ingin aku tulis di sini..sampai tak tau nak mulakan camne..huhu~~ tolong2!! huhu...k la..kita bermula di sini...
________________________________________________________________

aku terlambat untuk mengucapkannya di sini..naseb baek aku tak lupa untuk ucapkannya secara real...untuk ummi dan ateh...selamat hari ulangtahun kelahiran!! ummi da 46tahun dan ateh pule 19tahun~~ moga idop terus diberkati dan dirahmati-Nya..achik sayang sangat dua-duanya!! terlampau rindu untuk jumpa kalian...bilakah aku mau pulang nih~~
sayang kalian banyak2~~
________________________________________________________________

pada 7-8 ogos yang lepas..aku join aktiviti ag.iaitu ekspedisi gunung belumut 2010 di kluang, johor .xdapat nak criter banyak di sni..sebab maseh banyak yang peru diselesaikan..gunung ni besh giler walopon pada awalnya ada yang berpendapat gunungnya keras~~ well..aku tak nafikannya coz mase perjalanan turun aku da rase len macam..apatah lagi hampir maghrib mase tuh..tpi Alhamdulillah..semua berjalan lancar..haha..report program xsiap ag..tugas sebagai SU la plak~~ huhu...
group 6 _ guide poncho!

sape ntah capture gambar nih..aku nampak baik dan tetttt!!

________________________________________________________________

sejak kebelakangan ini, hidop aku begitu bercelaru..why?? aku pown xtahu...langsung tak teratur jadual hidop aku..kerja langsung tak buat...ntah ape nak jadi ngan hidop aku...hurmm~~ aku pown sakit hati dengan diri aku...aku perlukan sokongan seseorang untuk terus maju...yeah!! tapi walopon aku ada seseorang yang istimewa..aku tak rasa aku dapat sokongan daripadanya...then, masalah berlaku antara kami..dan akhirnya..hubungan kami tergantung tanpa bertali..aku betul2 serabut dengannya..dier langsung tidak membantu aku dalam memberi pendapat..dan hanya pedulikan halnya...aku betul2 bengang..mungkin sebab itu jugak, aku jadi tak tentu arah...aku betol2 serabut..mungkin ini jalan terbaik untuk aku..DIAMKAN DIRI~~ aku tak mahu pape lagi dari dier..biarlah dier fikir sendiri..aku cakap seribu kali pon tak guna kalu dier tetap dengan perangai dier yang tuh~~ berdendam yang tak berkesudahan yang menyebabkan aku terabai..terima kasih sangat2~~ awak berjaya buat saya tawar hati dengan awak..awak berjaya sakitkan hati saya..terima kasih banyak2!!
________________________________________________________________

setelah ape yang berlaku, aku meminta seorang senior aku untuk membuatkan jadual aku..jadual untuk masa belajar aku..bagi aku, aku tak akan ikot jadual yang aku buat sendiri..so..aku memintanya untuk menyediakan jadual... terima kaseh sangat2 pada akhi_alamin...sebab sudi tolong aku...aku akan capai apa yang ditawarkan! nak adiah! hahahaha...pape ntah aku nih! yang penting sekarang nih... patuh jadual tuh!!!
jadual belajar..patuh!
jadual kuliah..xedit habes ag~~


 setakat itu sahaja~~ mohon maaf pada pengunjung2 blog ini..kerana wat masa ni tak dapat membalas kunjungan..nanti singgah le..mase raye nanti..heh! leh mintak wet raye skli!
daa~~

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. huuu berjaya dlam pelajaran lebih penting dari berjaya dalam perasaan waktu ini

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers