AwArD + KeRjA

1:25:00 PM

-- --
da balik UTM terchenta nih mula la jalankn tugas..tugas aku sebagai AJK Unit Multimedia dan Dokumentasi utk program kolej...program ape?? xyah tau le...sebab aku da gitau sebelum nih..malas nak ulang banyak kali daa...

semalam aku baru bertanya pada abg keyo, tentang ape itu OPEN SOURCE??? korang tau ke ape tu open source?? aku pown xtau..yang aku kena buat, buat montaj tentang benda tuh...da la aku nih budak yg blaja civil eng..mne la nak paham sesangat pasal benda2 nih...tapi dengan penuh kesabaran aku, aku try and error jugak..malu bertanya sesat jalan kan?? so..baik bertanya..lepas bertanya semalam, dapat la aku memulakan kerja dengan agak laju [maknanya sebelom nih aku wat kerja lembab nak mampos!]


setelah kesusahan payah aku dalam meng'edit', menyusun storyboard...ni la hasilnya...


ni gambaran utk gerak kerja aku...guna software Cyberlink Power Director utk montaj open source ni...sekarang da 70% siap...nak kena tanya timbalan pengarah program plak pasni ape yg nak diletakkan lagi lam montaj nih..sebab aku pown tak tahu ape yang nak diisikan lagi..korang ada idea?? kalu idea, sila la sumbangkan...hamba budax baru belajar..kalu xbetol, mintak sangat2 buatkan ajarkan..ngeh3..

___________________________________________________________________

well..aku dapat mesej di shoutbox..hehe..dapat award lagih kali nih...thanks to syaza!! sayang kamoo!

ni la awardnye...
cantek kan3??
dun jeles...
ngee~~

setakat di sini dulu entri aku..kalu ada tenet ada masa, aku posting lagih..hehe..see ya!

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. software ape tu...utk edit movie ke???law wan , wan gune movie magic maker...bez tak software nie??

    ReplyDelete
  2. movie magic maker?? waa..bru dgr sofware tu...sllunye dgr movie maker je..ni software cyberlink power director..bley je nk gne wat movie

    ReplyDelete
  3. owh...bez ke..berat tak nak open system nye///Effect ok tak???

    ReplyDelete
  4. ok la...byk ag x explore..byk jugak functionnye...try la gune...

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers