EiKaSyAzA's GrEeN cOnTeSt

11:16:00 AM

-- --
sejak dua menjak nih...kepala aku nih asik nk layan contest je..xthu knpe...tpi cam srunuk la plak kn...haha..kali ni, aku sertai eikasyaza's green contest..minat hijau?? xla sangat tapi suke sgt bile tg pemandangan berwarne hijau...sejuk mata memandang kn...

jom layan..ape syrat2nye...zasssss!!!



Syarat-syaratnya adalah :

Jadi follower saya (tak nak pon xpe.. tapi credit kepada yang follow)
Buat simple entry pasal contest nie and letak picture kat atas di blog korang..
jangan lupa link ke blog i ye..

Letak gambar korang (sorang2 je)
memakai pakaian berwarna hijau dan di kelilingi kehijauan

(contoh : pokok-pokok ke, kat taman ke, macam-macam lah)
Tinggal url entry korang di comment box entry ni ye.. senang i nak p check..

Hadiah :


Kategori Lelaki : One Drop Perfume (Men Set)
Kategori Wanita : One Drop Perfume (Woman Set)
Pemenang boleh pilih mana-mana set yang diorang nak okei

Tarikh Tutup :
07 Julai 2010
(Jam 11.59 malam)

haaa..hadiahnye agk besh laaa..ngee~~~ ape gambar yg aku pertaruhkn kli ni plak?? ni dia!!!!


memang ijau habes laaa...gambar ni da lame aku ambik..pada sem lepas habes kelas koko...heh! aku paling suke gambar ni sebab memang dikelilingi pemandangan ijau...ni kawasan berbukit..tu yang nampak semua..kn3..sori to penganjur kontest coz ketiadaan baju berwarne ijau..kalu ad pn tiada pemandangan berwarne ijau pule...huhuhuhu...harap ditrime sebagai peserta contest nih...ngeh3...okai...

sekian, terima kasih

You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers