BaNyAk CrItEr...

5:57:00 PM

-- --
hari2 menyeksakan suda lepas...kenapa?? xonline ase macam duk lam gua...opkos! nothing to do kn...aku pn da mcm org terlepas dri tanjung rambutan...menggila cari tenet utk on9..eh?? itu aku ke?? xkot..sje bagi gempak...lalala~~~

sepanjang aku xonline nih..byk plak citer yg timbul...ble bley on9 xde lak citer besh3 nk dicritekn..ye x??


my big sis bru je selamat melangsungkan perkahwinannye...5 jun 2010...heee..cantek sgt!!! xsgka along begitu cantek...eh..haha...Alhamdulillah..selamat sumenye...aku pown ckup gembira bila sumenye selamat seadanya...walopon there's sumthin happen before the event, tapi Alhamdulillah..sume selamat!...sumenye usaha Along seratus peratus! Along bertungkus lumus utk adakan majlisnye....setelah byk kli menitiskn air mata, Along kini bahagia...dan aku pown bahagia..dengan kebahagiaanye kini [ape yg aku merapu nih??]..

aku xdapat nak capture gambar banyak2....coz aku pengapit rasmi,merangkap pembantu utama along..sebelom,semasa dan selepas majlis....photographer pown xnak bg gambar kt aku lagi...hahaha...gambar nih je yang aku sempat ambik....

well, banyak lagi gambarnye...nak tgk lgi?? klik kt sni..tekan saya!

ari ni da masuk ari ke-4 along jadi isteri...da 3hari xjumpe along! btol3 rindukn along..huhuhu...tapi xpe..asal along bahagia...ngeh3...abg long!!! jaga along baek2 k! acik hanya mahukan yang terbaek utk along aku yang amat aku sayang nih!...cay
unk kamoo!
well...aku baru je pulang dari dungun, kenduri along diadakan di umah tok sbelah abah...so, kitaorg sekeluarga terpaksa ulang alik dari kuala terengganu ke dungun utk persiapan perkahwinan along...

on the way balik dari dungun tadi, aku dan femly aku terserempak [terserempak ke??] dengan satu excident yang agak tragis! 3buah kereta yang terlibat tapi jarak antara kreta2 tu agak jauh..satu krete Avanza tu terbalik...agak teruk jugak...satu krete MyVi tu plak remuk kt bumper depan dan tayar depannye tercabut teros! perghh...sayang...krete MyVi tu nampak baru je dibeli...sayang bila xcident camtu...nak wat camne..malang tidak berbau..makanan sedap memang berbau..kn3...sebelom tu, kawasan sekitar terengganu ni hujan...mungkin krete2 terbabit memandu dengan laju dan lepas tu gagal kawal krete dan merempuh krete lain...mungkin jugak kn...

tu hipotesis awal aku..selainnye aku xtau...masa dalam perjalanan tadi lagi aku da takot kalu angah aku bawak krete laju...hujan2 jangan bawak krete laju2..bahaya!!! tayar krete belom tentu mencecah jalan dengan stabil jika kita memandu terlampau laju pada waktu hujan..ingat!!! well..mase kejadian tadi, aku nampak ad reporter ambik gambar...dan aku pn menyebuk...ambik gambar jugak...ni la gambar2nye...




ingat! berhati2 di jalan raya..walopon perot memulas nk ke tandas,jangan bawak krete memkhinzir buta..ingat tuh! anda membahayakan nyawa anda dan orang di sekeliling anda..renung2kn dan selamat beramal!




You Might Also Like

1 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. slamat pengantin baru moga bahagia membawa ke syurga

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers