AwArD tO mE..AwArD tO yOu..

9:14:00 AM

-- --
hangen aku pagi nih kurang besh sket..disbbkn aku terbaca komen pada salah satu status salah seorang friends aku yang dikomen oleh dua makhluk yang amat tak disenangi oleh kami sekeluarga...aku bukan nak benci orang sangat..tapi dua makhluk tu selalu cari pasal dengan kitaorang..tak per...seperti yang aku katakan...masanya bakal tiba..siap la dua makhluk tuh...kebenaran akan terbongkar jua..mulut korang memang berbisa..tapi kebenaran akan terserlah jua nanti..ingat tuh!!

_______________________________________________________

well..semalam aku da nak post entri pasal nih..tapi disebabkan letih sangat tanpa sebarang sebab, aku tangguhkan dulu..ngeee~~nyway..aku dapat award lagih!!! ngeh3..thanks to syaza

ni la syaza...
hehe...~~
thanks alot..klu ada award, kasi lagik kay!
ngeh3..

ni award yang dianugerahkan pada aku...
tadaaaa!!!

the BESTest blog??
malu2...

1. Anda mesti beri pujian padaa pemberi award ni
Thanks pada syaza sebab memberi award ini pada aku...
blog kamoo simple tapi cantek!!
siyes...!! ikhlas nih!

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg laen..
nabielala
mijie
ejum
mar
badrool
burp
wawa
wan hazel
inumatin
ney


3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni
opkos maa!!

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great
hentah laa...ape yang ada pada blog nh pun aku xthu.....
nyway..thanks alot!

___________________________________________________________

award utk aku da diterima dan aku pn da bagi award tu kt yang len..kt sni aku buat award aku sendiri pada follower aku yang ke-100!!

this award is belonging toooo
Mr Badrool!!!

ni award utk kamoo..
terimalah,,


aku berbesar hati..sebesar mane pown xtau la..hehe
kerana sudi follow blog xseberape nih...
hehe..maceh..


sekian, terima kaseh

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers