aLaAaA..dA nAk HaBeS cUtI kEr??

10:44:00 AM

-- --


pejam celik pejam celik [naseb bek celik jugak,kalu xcelik2??] cuti da nak habes!!!! alaaa..lepas nih da mule semester baru..cam sekejap je cuti..padahal DUA bulan cuti..alaa..survey camp ari tu kan termasuk sekali ngan 2bulan tuh kan..xsampai sebulan la aku cuti kn3...Hahahaha!

sem baru..azam baru...dun ask pasal result aku! aku xmo jawab! kakaka...ikut ske ati ar xnak jawab...yang lepas,biarkan lepas..sem baru aku da tak nak main2...fokus aku hanye pada study dan jugak aktiviti kelab...yang lain kena pikir dua tiga ato pun suploh kali dulu [i hope so..ngeh3]..adess~~ aktiviti utk sem depan ni terlalu banyak..aku plak bertambah risau...takot terabai study...huhuhu..Ya Allah,bagi la kekuatan pada hamba-Mu yang kerdil ini..amiin..huhu..


semua pelik dengan sistem pentadbiran UTM yang agak awal menjalankan exam dan jugak awal bercuti...alaaa..tu pada sesi lepas..utk sesi depan, UTM akan jadi Universiti yang paling lambat cuti dan exam..disebabkan sem depan akan dua part dalam satu sem pertama tahun terbabit...itu yang aku baca dari kalender takwim UTM skudai...tak caya?? bace sendiri kay..aku malas la plak nak link kan kalender tuh...tapi utk korang..aku bagi la jugak..klik di sini kay!

kuliah sem depan start 12julai..aihh?? macam kenal je tarikh nih..ahh! ignore je...tapi aku kena balik utm 27hb malam nih [tiket pn xbeli lagik!!!!] sebab ada program khidmat masyarakat di batu gajah tu...aku da gitau kan dulu..huhuhu..montaj utk Linux tentang Open Source tak buat lagih nih..mampos kalu hairul dapat tau...sori bos..tengah usahakan! ngeh3..bos kan baik...baik kan bha..bos da balik dari sabah ke blom agaknye...xkontek ag bos nih..ntah2 bos pn balik lambat...mintak2 la jangan camtu...amiin..

status bilik aku utk sem depan nih adalah SINGLE TANPA TANDAS...maknenye..aku tinggal seorang je lam bilik...TAKOT?? buang perasaan tu jaoh2...[padahal penakot jugak..saje tnjuk kuat!] Allah S.W.T. tu selalu ada bersama kita..biarpn aku da pernah nampak sumthin kat asrama kolej aku tu...tapi..kuatkan hati..tenang..huhuhu [takot jugak...sampai xley berkata2]..ngeee~~~ aku dan dua lagi kawan baik aku sengaja nak ambik bilik single..agipn tiga sekawan..xbesh la ambik bilik double lagi..kitaorang bercadang nak buat tiga-tiga bakal bilik anak dara nih sebagai 1->bilik tidur, 2->bilik study dan 3 ->dapur ..haha...xde kijer...ni kalu pihak pengurusan kolej dapat tau, mesti kena saman berpuluh2...kakaka...bukan ape...jimat sket..ape yang jimat pown aku xtau laa...ngeh2..

ok la...takat di sni je posting aku kali nih...kang merapu sampai ke petang..jadi mereng plak otak aku nih..[memang da mereng pown!]..see ya! majulah world cup utk dunia!! idop ENGLAND!!! [tetiber je]...bye!

aku suke menggedix macam monyet tuh...kakaka!

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers