GrAcIas!!! fOr ThE aWaRd!

9:21:00 PM

-- --
AIM bru nak mle...aku pown bru je balik dari survey camp...bke2 blog ad pesanan dari che kechik..
''haloo kamo!! fetch award dr blog kechik k!!''

wahhh!! dapat award dorhh!! kalah artis gituuu...thanks to che kechik coz sudi bagi award ni kt aku...terharu sangat2!!walopon penat dari ber'survey camp' lom lagi hbes, namun aku cukup gembira ngan award nih...satu penghargaan buat aku...ecececehh..hahaha...huhuhu..
thanks pada yang menyokong aku...tak kira dari belakang, depan, tepi atopon atas...aku tetap menghargai jasa2 korang..sayang korang!!

okai....da dapat award ni kne la bagi kt sumbody plak kn...sooo...aku nak bagi kt blog yg sllu aku kritik[ehek3]..

ok...today...i present this award tooooo...jeng3...
  1. miss nabila nain
  2. miss laila
  3. miss sha
  4. miss adeq abang
  5. miss galaticos
  6. mr. suhaimi
  7. miss lebischenta aizee
  8. miss adek hidayah
  9. mr. atlantis
  10. mr. fahmi
aku bagi TOP 10 dulu k.....ngeh3...
aku bagi award ni atas dasar kesungguhan dorang ber'blog'..haha..
ok?? ngee~~~
congrats to winner[hehehe]..n keep up ur blog soon k!

see ya! n thanks!

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. woeh. thanks hehe :) tp kn, cmne nk tag? wahaha~ sory la i bdk baru blaja. ngeh2

    ReplyDelete
  2. ngee. tiba2 dah tahu sndiri. haha

    ReplyDelete
  3. haha..tau2 sendri ek...blja melalui pengalaman..hakhak

    ReplyDelete
  4. komen sepatah pun boleh?
    huhu
    thanks izyan
    terasa begitu aktif sbb dpt no 2
    :p
    tp skrg tgh bizi sket br msuk keja
    so nnt wat boleh?

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers