eVeNt!!!

9:45:00 AM

-- --
cuti...
nama pown cuti...
so..free to do anything..
but aku ada sum kerja yg perlu diselesaikan...
dua kerja!
  1. wat buku KURSUS ASAS REKREASI [KAR] 2010 [23-25 Julai 2010] ~utk water department SRC UTM
  2. wat montaj utk syarikat Linux bagi khidmat masyarakat batu gajah, perak [8-11 Julai 2010]
dua kerja tu aku langsung xwat pape ag..cuti makin hari makin nak habes..apatah lagi nanti aku kena balik johor awal atas sebab program khidmat masyarakat di batu gajah, perak tuh dan jugak utk pameran utk MHS 2010 nanti..adess~~
nampak cam simple..eceli susah der...why??? montaj ni kne kreatif..aku nk gne cyberlink power director utk montaj nih..ngah memikirkan idea, utk mempersembahkan LINUX ni pada masyarakat di sana..wish me luck!

next month, the biggest event lam femly aku plak...my big sis nk langsungkan perkahwinannya...tunang & nikah pada 4 jun 2010 dan majlisnya pada esoknye 5 jun 2010.. bakal abg ipar aku orang felda chemomoi, bentong..nyway, area triang temerloh jugak...majlis sambut menantunya plak pada 12 jun 2010..

mesyuarat agong PBB..kahkah

my school batch [SM teknik terengganu 05/06] nak adakan reunion pada 18 jun nih..di park royal hotel [ek??lpe plak]..MALAM MUDA MUDI..perghh..nama pn meletop gitu..aku xpasti sgt tema ape utk malam tuh..tapi yg pastinya aku pasti pergi...rindu nak jumpe kengkawan sume...ngeh3...RM45?? adess~~ duit lagi!

wahh..pad tol jadual aku..dengan kerja lagi..ngan event lagi..adeessss~~ take a slow breath..u can do it izyan!! chaiyokkk!!

hajat ati aku nak kerja time cuti nih, xpown ambik lesen krete [pecah rahsia xde lesen ag..kahkah!!] tapi sume yg dirancang xdpat ditunaikan coz..sebab2 di atas le..mne sempat nak kerja kn...kalu nk kerja, ambik cuti plak...xberbaloi..bek xyah kerja..lagi senang..kn?? tapi aku perlukan duit utk baiki skrin hp aku yg pecah baru2 nih..hurmmm..nak cari duit..nak cari duit..nak cari duit..alahai..

k la..see ya..stop merapu..next post la plak len mse...

You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers