A nIgHt Wit SrC

4:56:00 PM

-- --
malam yang indah [walopon selepas ujan yang lebat beserta kilat dan guruh]...kelab SrC yg terchenta mengadakan BBq bersma ahli2 yg tersyg di kawasan yang paling tinggi di Utm iaitu balai cerap..tujuannya, nak smbut dak2 yg nak gi gunung stong dan jugak dak2 yg nak grad final year nih...

majlis bermula lepas isyak...sblom tu, Ajk2 yg terlibat menguruskn hal2 berkaitan..termasuk aku..sbagai ajk mkanan sperti mee hoon goreng dan seangkatan dengannya...smpai kt tmpat yang dijnjikan kol7..agak lwat coz ptotnye kol6 da start memanggang..disebabkn ujan, sume agak kelewatan sedikit..[cewahh!]....

malam yang besh bagi aku coz ada bbQ [opkos la..sbb tu yg pling utama kot], ada karaoke...wahh..aku dapt karok malam tuh! ngeh2...jdi artis yg tak ber'valid' jap..huahuahua...tapi xberpluang nk karok lame2 coz hehe..rmai nk karok jugak kn...kne bg pluang pda yg len jugak..haha...

then, ad game...wahh..aku lemah bab2 game nih..ari tuh mse niteride da men..tpi xley nk maju lagi laaa..asik kalah je..sengal tol aku nih...dpat fokus btol2 mesti besh..adehh~~..maen permainan 'cap kelicap', 'jefri din' dan satu lagi game yg aku lupe lak namenye..tpi yang tu pling aku xtahan gelak..kne wat aksi org sakit...hahahaha...pecah perot aku bila aku tgk gelagat kwn2 aku sume...tambah2 yg sorg tuh...da la kne pass kt org lain kn..yg sorg tuh nseb bek xpass kt aku...da jeling maut da kt aku..haha..nseb bek xbgi..klu x..siap dier! haha..thanks laa..klu x,aku pown xde idea nk wat sakit ape...sakit emo ley la kot...haha..jdi org gila@angau...hahahaha...

habes maen game agak lewat..hbes game, kitaorg adakn sesi ngan dak2 yg nak grad lak..antaranya, ajis,yad, zai, john dan teva...huhuhu..sedey la dorang nk hbes da..pasni msti rindu kt dorang...huhuhu..kenangan manis yg xdpat dilupakn sama skali!!! dan pling besh..sesi ambik gambar....ambik pnye ambik gambar...ishh..ad pakatan upenye dorang nih..acara baling tepong dan telor pada yg nak grad..alih2, sumenye kne!! xsume la...yg baling tepong pown kne jugak..dan aku??? awalnye clean n klear....wanie ngan frah pown kne jugak..hehe..aku gelakkn dorang..at last, aku pown kna!!! ni krje wanie..xpuas ati bila tgk aku ni bersih dn suci..sengal!!
hbes bju aku..da la pkai warna itam..huhuhu...

aktivti hbes sehbesnya lam kol1 lbey jugak...besh dan srunuk!! thanks alot pada sape yg dtg memeriahkn majlis...gracias!! mekhsi buku!! hehehe...len kli dtg lgi...ngeh3..

panggang..panggang...besh2..
ye tuan2...ari ni kita blaja masak minyak masak ye..bahan2nye..bla3...hahaha
air yang sedap..dorang la wat...haha..btol..xtpoo!
mereka gelak je aku ambik gambar...aku gak sedey..xde sape nk ambik gmbr aku..huhu
hehe..ada2...naseb bek atiq ad...thanks atiq!
ehem3! aku upload gmbar nih sbb ada org tu cakap dier nmpk cute lam gambar nih..
btol ke???..hahahaha...!!!!


p/s: aku sayang kelab aku..sayang kawan2 lam kelab aku...that' s true..through my heart! huahuahua...i lap u all laa...dun believe it?? believe it or not!




You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. betul2..sonok gile kot smlm..aku nk tulis entry psl ni tak berkesempatan lg..nti dah tulis jgn lupe bace. hee :)

    ReplyDelete
  2. ok2! aku msti bce pnye..jgn lpe gmbr2 jgak! hahaha

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers