Wordless Wednesday #46 Gambar Perubahan Tahun

2:03:00 PM



aiyak...malu plak letak sini...tak perlah..beberapa tahun akan datang tengok la perubahan macam mana plak...heee

14 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. kita ni semakin meningkat usia, the latest one nmpk mature.stay cute..
    hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. tips bergambar nampak cute, bergambar dengan anak..hehehehe

      Delete
  2. Replies
    1. Perempuan makin meningkat usia makin cantik. Reen pun camtu. :)

      Delete
  3. Semakin bertambah usia nampak semakin matang. Tapi masih comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makin matang mungkin juga. Haha...terima kasih kak notie. Hehe

      Delete
  4. Nampak juga perubahan tu tapi mantain ja kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silap...xmaintain...mengembang je lebih ni. Angle penting utk ambk gambar...haha

      Delete
  5. Kita semua memang ada alami fasa kurung keding kan hehe. Mantain cun dari dulu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, mase muda mmg kering habis, perut buncit pn xde

      Delete
  6. macam mana nak buat..ramai orang buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena download pic first tu je, lepas tu cri gambar yang berkenaan mengikut tahun

      Delete

Komen Komen Sikit XD