Menang Lazada Blogger Contest!!

10:23:00 AM

Salam blogger,

OK, IQ super excited, kekonon pergi blogwalking blog Seorang Syed tadi nak baca pasal Seorang Syed menang Lazada Blogger Contest ni, rasa macam sedih sebab macam tak menang tapi tak tengok senarai pemenang betul2 lagi, lepas tu saje cek url blog dekat senarai nama, then....

TADAAA!


Superexcited bila dapat tahu menang jugak dalam masa yang sama! Sebab tak ada email lagi daripada Pihak Lazada pasal ni, kena tunggu sampai dorang bagitahu melalui email. Tak pernah lagi IQ menang contest besar macam ni, kalau masuk contest nak menang tu mesti susah, bak kata orang, bukan seorang yang bertuah sangat..hehe.. Alhamdulillah, rezeki Qa'id mungkin, dan jugak mungkin untuk befday IQ akan bakal tiba Sabtu nanti! huhu, sebak plak, Arwah Suami IQ dah tak ada nak bagi hadiah, Lazada plak yang bagi kali ni, terima kasih Lazada!

Kepada yang tak berjaya, boleh join contest Lazada's Big Baby Fair Blogger Contest yang berlangsung mulai 27 March hingga 2 April 2017 ini, info lanjut boleh tekan link tajuk contest yer, Rebut peluang memenangi Voucher daripada Lazada, menarik jugak tu, nak try lagi boleh tak Lazada? hehe, Contest melibatkan baby ni pun macam best jugak nak join, apatah lagi bila dah ada anak ni kan?

Ok, dah boleh start pikir nak beli apa, hehe..

till then, bai!

You Might Also Like

20 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Replies
    1. terima kasih! aah, rezeki anak ni.. =)

      Delete
  2. wah...memang seronok IQ bila tiba-tiba ada orang talipon.. awak memenangi peraduan percutian.... bla bla bla...ke Australia.... wah rasa di awangan gitu. Itulah yang akak alami bila menang tempat ke 3. Walaupun yang talipon salah bagi info tapi bila tahu menang peraduan je... emm memang seronok tak terkira. Termimpi-mimpi. Itu pengalaman akak lah. Tahniah IQ... selamat hari lahir...semuga Allah mempermudahkan segala urusan IQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh, menang percutian ke Australia tuuuu, seronok sangat tu, terima kasih akak, Amiin,

      Delete
    2. dia tersalah cakap bukan Australia tapi thailand... apa pun menang

      Delete
    3. best la menang percutian. mesti syok habis

      Delete
  3. Reen ada tag iq kt fb sal menang ni. Hee..tk perasan ek. Tahniahhh taw.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terskip notificatipn fb tu, dah nampak tapi tak klik...sebab ada hal lak lpas tu, terus langsung lupa nak buka, terima kasih reen!

      Delete
  4. Tahniah IQ. Bestnyaaa hukhuk jealous elsa hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, hihi, elsa cuba lagi, ada lagi contest tu elsa, =)

      Delete
  5. Heheheh tahniah IQ!!! :)
    tak sabar nak shopping ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, dah dapat email kan? tunggu voucher sampei aje ler XD

      Delete
  6. Wow! Tahniah awak.. Bestnya dpt hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih! hehe. Alhamdulillah, hadiah befday ni =)

      Delete
  7. taniahhh .. cik pipie plak terlepas join ..sebab mase tu kebizian tak sempat nak jengok lazada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btw , selamat berkenalan .. kite follow awak :)

      Delete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers