Lazada Malaysia Big Baby Fair

10:53:00 AM

Salam dan hye bloggers sekalian.

Owh, ok..IQ join contest lagi...saja nak join lagi...mana tahu ada rezeki lagi kan? hehe...contest kali ni memang best untuk mak-mak dan pak-pak blogger dekat luar sana, kenapa? sebab contest kali ni berkenaan baby fair!! Bakal mak pak pun boleh join naa, boleh buat bekalan masa depan, gituuuu..



Lazada Malaysia Big Baby Fair sedang berlangsung sekarang tau tak? Bermula 27 March sehingga 2 April 2017! Diskaun sehingga 85% tau!! Banyak sale untuk jenama-jenama barangan bayi di Lazada Malaysia sekarang. Antaranya, Sweet Cherry, Huggies, Mamy Poko, Autumz, Anakku, Drypers dan banyak lagi! Rugi kalau tak grab beli barang baby kali ni!


Lazada Malaysia Big Baby Fair juga ada FLASH SALE~! Bermula Jam 12 Tengahari hingga 4 petang dan juga 4 petang hingga 8 malam. FLASH SALE ada sale serendah RM1 tau! dari semalam IQ tunggu flash sale ni, lewat 5 minit pun barang dah kehabisan stok! memang ramai menantikan FLASH SALE ni sebab berbaloi beli, bayangkan mainan gelongsor budak2 pun boleh dapat RM10, fuhhh, yang tu memang tak sampai seminit pun habis...huaaa..

a. What is your favourite brand of diapers for your baby (or future baby)? 

Favourite Diapers untuk anak IQ semestinya Huggies! Huggies adalah pilihan utama IQ sebab harganya berpatutan dan sesuai dengan kulit anak IQ. Huggies ada dua pilihan, di mana ada Huggies Diapers dan juga Huggies Drypants. Dua-dua jenis diapers ni juga ada yang biasa iaitu Huggies Dry dan juga Huggies Ultra. Dua-dua jenis IQ dah try untuk anak IQ dan sangat bagus kadar penyerapannya.

b. What is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)? 


Anak IQ minum susu formula S26 Progress by Wyeth sejak dia baby lagi. Susu S26 ni sesuai diminum bagi bayi berumur 0 tahun hingga 7 tahun. Dan sekarang anak IQ minum susu S26 Progress Langkah 3 yang sesuai dengan umurnya 1 tahun 6 bulan++.

c. Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children (or future children). 



IQ memang suka belikan anak IQ mainan yang dia suka main. So, kali ni IQ macam nak belikan anak IQ mainan ni, sebab dia makin membesar, so..nak cari mainan yang pakai tenaga dan kemahiran sikit. NaVa Childreen Indoor Electronic Complete Bowling Training Game Play Set ni sangat sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun dan ke atas bagi IQ, Boleh praktis main boling, mana tahu boleh jadi pemain boling negara plak kan? hehe.

Kepada sesiapa nak join contest ni, klik di sini yer!


Ok lah, moga dimurahkan rezeki semua orang Insya-Allah.

Till then. Bai!

You Might Also Like

10 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Wahhh mcm best. Kalau join ni ada can nk menang tak rasanya hahaha . Btw goodluck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih =) InsyaAllah ada can untuk semua...

      Delete
  2. Akak lah orang yang paling terkebelakang kot. tak pernah beli benda online. apa lagi lazada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli barang online kadang2 best tapi kadang2 ada tak best. kena survey betul2 baru seronok terima barang yang dibeli online ni

      Delete
  3. Best ni.. Tapi dah terlepas. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, baru je lepas. next time plak =)

      Delete
  4. kalau dapat bowling set ni, sy pon join main XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. IQ pun plan nak join main sekali, memang sronok!

      Delete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers