Lazada 5th Birthday Sale !!!!

3:02:00 PM


Salam dan Hye!

Buat sekian kalinya IQ masuk contest! Dah lama tak masuk contest ni, tapi sebab utamanya adalah Lazada Malaysia adalah tempat IQ selalu shopping kelengkapan rumah. I am super excited! So, jom mulakan!

Soalan 1: Apa yang anda suka tentang Lazada Malaysia?

Apa yang IQ suka? Semua! Barang-barang di Lazada Malaysia sangat murah! Terutama bila ada sale! IQ suka beli kelengkapan rumah kerana mudah untuk memilih dan melihat barang yang ingin dibeli. Pilihan yang banyak membuatkan IQ rambang mata nak pilih. 

Soalan 2: 3 Pilihan Utama Barang daripada Lazada Malaysia (Daripada Pilihan Kesukaan Anda) 



Okeh. Benda ni penting sangat sebab IQ punya hp pun tak lama lagi akan memory full. So, untuk memudahkan transfer tanpa menggunakan kabel, memang USB ni amat  penting bagi IQ, apatah lagi kenangan dengan Arwah Suami IQ, IQ nak simpan betul2. so, plan nak beli ni nanti! Ada pilihan storage untuk kita pilih, mudah kan?

Rak TV pun murah!! Alahai, kalau tahu murah dan ada style moden macam ni, baik beli cepat2 dari dulu. IQ memang plan nak tukar rak tv IQ yang rasanya tak lama lagi nak roboh. TV tak berat tapi disebabkan sebelum ni pakai TV kotak, so, rak tv jadi melendut. hihi. kalau ada rezeki, memang nak yang ni, simple dan moden. 

Beanbag!! IQ dah lama nak beanbag ni, disebabkan rumah IQ tak ada sofa (rumah kecik jer), so IQ nak sangat ada beanbag ni, nak tengok TV pun selesa la sikit kan? Beanbag ni sesuai digunakan untuk semua lapisan umur. Dan kalau anak IQ pun nak guna, boleh ajer...sangat fleksibel kan?

Soalan 3) Pada pendapat anda, bagaimana cara Lazada Malaysia boleh menambah baik?

Pada pendapat IQ sepanjang IQ menggunakan khidmat Lazada Malaysia, Alhamdulillah, Lazada Malaysia sangat menjaga pelanggannya, sentiasa update maklumat jika ada masalah penghantaran dan IQ berpendapat, Lazada Malaysia boleh meneruskan momentum yang ada untuk memberikan khidmat pembelian secara atas talian dengan lebih baik.

Soalan 4) Apakah ucapan ulangtahun yang kelima buat Lazada Malaysia?

Selamat Ulangtahun Ke-5 buat Lazada Malaysia! Terima kasih untuk perkhidmatan yang ohsem! Dan juga diskaun yang best! Semoga Lazada Malaysia bertambah maju dan menjadi satu medan yang besar dan terkenal di seluruh dunia. 


Ok, sesiapa nak join contest by Lazada ni boleh la klik link di bawah ini. 

You Might Also Like

4 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Blogwalking and terjumpa blog nie.. Rasa macam nak join jugak la contest nie.. hehe.. Anyways, salam kenal sis.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, selamat datang! jom join sekali, mana tahu ada rezeki =)

      Delete
  2. Perkhidmatan lazada memang bagus. Sy suka beli barang kat sana. Cepat sampai pula tu.. nanti nak try lah juga..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom try!

      Lazada mmg best, awal2 dulu risau, tapi skrg xde risau dah. =)

      Delete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers