Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua (Video Lagu Fynn Jamal - Sepi Aidilfitri)

12:22:00 PM

Salam semua,

As planned, esok IQ akan bertolak balik rumah kakak di Pahang sebentar sebelum balik ke Melaka. Nak jenguk pusara Arwah Ummi. Ermm..Aidilfitri pertama tanpa Arwah....entah macam mana perasaannya...tak tahu nak gambarkan...yang selalu ada depan kita, yang pergi solat raya bersama...Allah...

kakak hantar gambar pagi tadi...dapur pusara ummi masih belum buat, kena kumpul duit baru dapat buat..
****************************************************

Dan dengan ini, IQ menyusun 10 jari tangan memohon maaf jika ada tersalah komen di mana mana blog yang mengguris hati blogger blog yang IQ singgah...mohon maaf banyak banyak....

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN

IQ tak ada feeling sangat nak raya tahun ni sebenarnya....yelah, raya tanpa Arwah, biarpun raya belah suami dulu, kalau Arwah masih ada, nak jugak feel call Arwah nangis2 pagi raya kan? Redha...

Kat sini IQ sertakan lagu raya buat musafir musafir di perantauan yang agak agaknye tak balik beraya sebab merajuk dengan mak ayah, atau adik beradik....baliklah....tak rugi balik...merekalah tempat kita bergantung bila kita bukan siapa-siapa...

SEPI AIDILFITRI - FYNN JAMAL


bai.

11 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. sedihnya,walaupon sy xde pengalaman lg...tp sy blh phm.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah mila, first time ni memang terasa sangat..

      Delete
  2. Semoga tabah ye...selamat hari raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Selamat hari raya juga.

      Delete
  3. Innalillahiwainnailaihirajiun...alfatihah buat arwah.

    raya ni pun aRz akan berkongsi perasaan yang sama dimana ibu mertua baru saja meninggal dunia.

    ditambah emak dan abah dah lama dijemput Illahi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beraya tanpa yang tersayang memang terasa kan? Selamat hari raya aRz

      Delete
  4. singgah dari www.arzmoha.com

    ReplyDelete
  5. Tabah ye IQ. She's in better place. selamat hari raya. maaf zahir batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks nad. Selamat hari raya. Maaf zahir batin

      Delete
  6. Singgah baca! Selamat Hari Raya
    Jemput singgah blog :)
    Latest post: Ulang cerita raya 2016 - raya tanpa lemang http://shasafiez.blogspot.my/2016/07/ulang-cerita-raya-2016.html

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD