Rezeki Bulan Ramadhan

12:22:00 PM

-- --
Salam semua.

Salam 20 Ramadhan. Dah masuk 10 malam terakhir sudah kita di bulan Ramadhan ni. Harapan amalan kita diterima-Nya. Amiin Amiin...

Alhamdulillah...bulan Ramadhan ni memang penuh dengan rezeki oleh-Nya. Dari minggu lepas sampai la minggu ni IQ dapat dua interview kerja. Dan memang rezeki dua dua dapat. Satu sebagai Civil Engineer dan satu lagi sebagai Project Planner. Alhamdulillah. Plan memang akan pergi salah satu daripadanya. Dah decide dan dah hantar surat berhenti kerja sudah. Memang orang kata rezeki bulan Ramadhan tu tak pernah putus. Alhamdulillah Alhamdulillah syukur.

Kerja baru nanti dekat Subang Jaya. Jauh sikit berbanding pejabat sekarang di Kelana Jaya. Tapi even dekat Kelana Jaya still kena travel sana sini pergi site klien. Kejap ke Shah Alam, kejap ke Kuala Lumpur, kejap pergi Putrajaya. Letih sangat. Dan rezeki setelah berbulan mencari kerja, bulan Ramadhan jugak pemberi rezeki baru buat IQ dan keluarga.

Harap proses berhenti kerja itu mudah. Tak ada isu berbangkit. Kadang kita kena faham kenapa ada pekerja tukar kerja...adakah tak serasi? atau pun sebab gajinya sedikit...

IQ sayang kerja IQ yang sekarang ni tapi nak buat macam mana, komitmen kena diutamakan. Keperluan seharian makin hari makin bertambah. Mana tahu nanti Qa'id ada adik, nak kena usaha lebih lagi kan untuk cari rezeki.

Moga kerja baru nanti memberi lembaran baru buat IQ...heeee...

Ok. Till then.

Bai!

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. wahhh. Alhamdulillah. Tahniah IQ :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers