Biar Jiwa - Fynn Jamal (Video) Lagu Favourite!

10:50:00 AM


Lagu ni IQ first dengar masa IQ pergi mini show Fynn Jamal dekat Panorama Studio, Ativo Plaza, Bandar Sri Damansara tahun lepas. 

Tahun lepas pergi tak der Qa'id memang seronok la nak berjimba..kuikui...

Lagu ni lagu lama tapi dinyanyikan balik, dalam album terbaru Kak Fynn bertajuk Puisi Tepi Jalan..IQ ada album yang sebelum tu jer...so, lagu ni tak ada dalam senarai..

Bukan peminat tegar Kak Fynn tapi suka diri dia...dengan lagu dia...
MENDALAM.

*bukan peminat tegar la konon, masa Arwah Ummi ada dulu, habis IQ influence minat kat Kak Fynn ni..kuikuikui



Enjoy.

Bai!

4 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. suka jugak lagu ni! lagu2 fyn semua puitis dan deep.walaupun suara dia bukanlah suara penyanyi tapi suara pendklamasi sajak

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! sangat betul...mungkin betul ramai yang kata dia tak sesuai jadi penyanyi tapi untuk pendeklamasi sajak, she's the best!

      Delete

Komen Komen Sikit XD