Minimalis-kan Blog Anda Dengan GOOYAABII

11:25:00 PM

Salam minimalis...

Err...seharian jugak IQ beredit sana sini untuk blog ni..cari mana kurang mana yang terlebih...as semua orang yang dah biasa datang blog IQ mesti cakap nampak 'BERSIH' je kan....huhu...spring cleaning yang nak masuk pertengahan bulan...

Akhirnya hajat IQ nak ada blog yang minimal berwarna putih tercapai....dari cari di blogskin yang agak agak dah tak berapa nak jalan di tahun 2016 ni...IQ cari template blogger yang terkini daripada laman web GOOYAABII..di sana bermacam template yang boleh korang dapatkan ikut kesukaan korang....tapi jangan expect download terus boleh pakai, IQ ni dah berpuluh kali jugak tukar itu ini...tak berapa nak ngam pun ada...komen konon hilang la kan..*padahal setting blog sendiri...

ok la...boleh la try kalau nak try...selamat mencuba! IQ nak sambung esok plak...sakit pinggang..kerja yang sepatutnya berjalan, terhenti di persimpngan ajerrrr..hehehe~


BAI~

4 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. memula tak jumpa tempat komen sbb x scroll sampai bawah. mmg suka background putih sedap sikit baca hehe. nadia guna yg blog sediakan je

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, kena buat modification lagi ni...actually senang jer guna template ni...macam template blogger jugak..cuma nak nampak lagi smart.. =)

      Delete

Komen Komen Sikit XD