Berniaga Kecil-kecilan

11:09:00 AM

Salam semua..

Selamat spontaneous thursday~ Hehe...Semalam IQ cuti, pergi cucuk Qa'id, dah dari semalam Qa'id start demam plak...adehh..tapi hari ni nak tak nak kena kerja..tapi berjaga-jaga kot kot pengasuh call, memang kena balik serta merta..

IQ ada buat niaga kecil-kecilan...dari start Car Boot Sale dan jual preloved items hari tu, rasa macam best plak berniaga ni...so, IQ dengan husband IQ berpakat nak mulakan berniaga..so, kepada sesiapa yang ada IG, singgah ler ke IG shop IQ, namanya pun nama IQ jugak...iaitu..



IQ ada jual Produk Penjagaan Bayi Tropika, Handbag, Baju Blouse, Jubah, Dress..

Banyak lagi IQ tak sempat nak upload, yelah...Qa'id demam kan..tak sempat nak upload semua lagi...jemput la ke IG shop IQ.

ok la...tu je...

BAI!

You Might Also Like

4 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hehe selamat maju jaya. nanti nadia ushar ig tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nad...hehehe..bley bley...jgn lupa bagi salam..hee

      Delete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers