Alhamdulillah Terpilih Sebagai Pemenang

5:28:00 PM

Salam semua.

Dah beberapa hari IQ tak online. Sibuk balik kampung. Family mertua berpindah rumah. Tak jauh pun, taman yang sama cuma rezeki dah dapat pindah rumah sendiri, tak menyewa lagi. Alhamdulillah..

Dan dalam tempoh tiga hari jugak la IQ tak buka blog. Tak blogwalking blog kawan-kawan. Mungkin akan start blogwalking esok pagi memandang hari sudah petang. IQ pun sibuk dengan kenalan baru di pejabat asal IQ ni. Bila jumpa orang baru, mula la berceloteh panjang...huihuihui~

IQ teringat IQ ada masuk satu contest giveaway. Ada IQ post di sini. Dan Alhamdulillah....IQ terpilih sebagai salah seorang pemenangnya. Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah.... penganjur sangat bermurah hati sebab menambah jumlah pemenang ketika ingin mengumumkan pemenang. Heee~ Seronok!..


Tadaaaa! Ni la hadiahnya! Painting Potret by Azhafizah!


santek kan? macam gambar real jer! 

Terima kasih Azhafizah!

Bai~ =)

You Might Also Like

6 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers