Background Blog Mak Mak Sangat!

11:33:00 AM

Salam semua.

IQ dah kering idea nak update blog. Yelah, nak cerita pergi jalan jalan hujung minggu lepas memang tak ada la, sebab encik suami kerja hujung minggu lepas. Nak cerita apa la kan?

Tapi bila fikir punya fikir, IQ terus terasa nak tukar layout blog ni...rasa macam gloomy sangat, nak ambil mood menulis, kita tukar la layout blog ni...di samping ada benda la nak diceritakan...kan kan kan...heee..

Dari dulu IQ suka tukar layout blog ni. Kejap warna pink, kejap warna biru, kejap bunga kejap belang belang...memang suka betul tukar layout blog ni, tak susah mana pun, just cari kat google image, taip background tile blog, bersepah la keluar kat google tu...nak spesific kan lagi, taip la vintage background...haaa..kemain kau...


layout blog yang sebelum ni

so, fefeeling nak ada anak ni kan.....IQ pun tukar la layout yang macam cecomel ni...errr...macam je la....kalau orang tengok dari layout blog ni mesti korang cakap nanti dapat anak perempuan...haaa..kemain nak teka teki...malas la IQ nak gitau lelaki ke perempuan...tunggu keluar je baby tu nanti bulan sembilan nanti....heee....

IQ ada jugak try layout lain, tapi biasa la, pilih layout blog ni lebih kurang la macam beli baju kat jalan TAR tu haaa...kemain rambang mata kau nak pilih....jenuh mak nak pilih kaler yang sesuai, sampai mintak pandangan sekian sekian manusia yang IQ agak2 boleh bagi pendapat...huihuihui...

okeh la, sekian sahaja bebelan pada kali ni? cantik tak layout blog yang baru ni? nak letak yang vintage nanti macam tak kena. yelah, sebab nak jadi mak mak dah kan? haha!

ok la, till then. Bai!

Izyan Balqis. 2015

You Might Also Like

5 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. blogger pompuan memang layout cenggini kan?haruslah kena comel2 hahaha :D saya punya asyik bertukar je, skrang ni pun tak tau boleh bertahan smpai bila :D

    ReplyDelete
  2. dah lama jugak tak tukar layout..dari awal berblog layout sama je.. hehehe.. cuma tukar header.. ^_^ rasa nak tukar je laa.. hehehe

    ReplyDelete
  3. hahahha. ok la tu suka tukar tukar baru la ceria ye tak.
    tak la mandom rajin betul awak izyan

    Meroyan pemusnah rumah tangga

    ReplyDelete
  4. oh cmtu ehh..kita suka tukar template trus... slm perkenalan..bw dr housewifearts.blogpsot.com

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers