Edit Gambar Guna Apps VSCO Cam

5:49:00 PM

Salam semua.

Tadi duk blogwalking dekat blog blog...lompat sana lompat sini...komen sana komen sini...tersinggah la satu blog..dah lama follow cuma lama tak jengah...

Penulis blog tersebut buat entry pasal Apps VSCO cam. IQ pernai pakai Apps ni sebab dulu masa bujang2 suka bersentimental value sorang sorang. Apatah lagi kerja sorang sorang kat site sampai diperhati pak pak buruh...menakutkan tapi IQ lagi menakutkan bagi dorang sebab IQ kan garang...muahahahaha!!

Ok, off cerita pasal pak buruh. IQ tadi try edit gambar guna Apps VSCO cam ni lagi sekali dengan function terbarunya...makanya...inilah terhasil....




Haaaa...amacam? Ok x? Gambar raya family mertua plak jadi pilihan kali ni sebab sebelum ni tak pernah letak lagi. Hehe..

Apps VSCO kali ni ada adjustment untuk saturation, hue, shadow dan sebagainya...macam photoshop gitu. Heee...best kan? Try la jugak. Tak rugi. Heeee

Tu je nak share. Till then!

Bai!

Izyan Balqis. 2015.

You Might Also Like

5 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Hr tu ada lepas tu uninstall entah meroyan apa. Nk install balik la hehe

    ReplyDelete
  2. Install jangan tak install, berbaloi pakai apps ni. heee

    ReplyDelete
  3. Pandai edit, cantiklah gambar ye dak.. ;)
    Apa-apapun selamat hari raya buat IQ dan keluarga.. ;)

    ReplyDelete
  4. pun boleh kalau nak edit jadi kurus hohoho :D

    ReplyDelete
  5. uihhh lama xmenulis ni..hehehe

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers