Persiapan Kahwin?

12:51:00 AM

Assalamualaikum semua

kalau la encik Tunang tahu IQ masih berjaga sekarang, mesti dia buat mata macam ni –>  -_-. hehehe… Sori kesayangan. saya tidur lewat ni pun sebab awak. tolong uploadkan file awak yang tak berkesudahan tuuu..haaa..alang-alang tukar font header blog baru kan…feel la sikit nak update kan?

Persiapan kahwin? Almost 40% kot. Baju setel. Baju buat sendiri dan plan pakai sehelai je nikah + sanding sebab majlis nikah dan sanding pada hari yang sama. Jimat sikit di situ. Kad da setel jugak, bulan 10 or 11 baru edar. Goodies 40% jugak siap…ape lagi….makanan setel….pelamin in progress…in progress?? pelamin IQ plan nak buat sendiri…sebab pelamin yang IQ nak tu tak ramai lagi yang buat…kalau ada yang buat pun luar kawasan…tahu tahu je la kalau yang luar kawasan ni berapa regenye kan?

Kalau nak semua sempurna, memang kena plan dari awal. Sape yang baca post IQ sebelum ni tahu la IQ ni da last minit jugak plan nak buat gerak kerjanya. Kenduri belah lelaki pun plan buat tahun depan pun dah bertukar tarikh seminggu lepas kenduri IQ. So…semua memang bertukar. Last minit punya hal.

Plan asal IQ buat di kuantan, sebab fikir dekat dengan family tapi bila fikirkan pengurusan semua, planning was totally changed! tukar ke rumah family di Karak ni. So, kenduri di Karak yer. bukan di Kuantan seperti yang IQ maklum sebelum ni di insta. heh~Plan tema sebelum ni vintage. SO, the plan is on! Sebab baju pun bukan baju yang berkaler duo, just single kaler and its simple n nice. Hopefully segalanya berjalan dengan lancar. Amin.

Till then. Bai

2 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD