Kurang Empat Bulan Lagi...

12:41:00 PM

Assalamualaikum...

fuhhh...lama tak menaip blog kan? sebelum tu, IQ nak ucapkan selamat hari raya walaupun hari ini dah hari raya yang ke 16!!! hihi. dah separuh Syawal rupernye yer...

IQ sekarang tengah sibuk serabutkan kepala. Kenapa? Kurang 4 bulan lagi nak jadi bini orang sudah. Insya-Allah. So, sekarang tengah serabut nak plan itu ini...baru setel bab tempat...sekarang duk setel hal makan pula...step by step...kena buat checklist sebaik mungkin.

IQ ada download gerak kerja kahwin di internet. Walaupun e-book tu full edition tapi at least ada la sedikit guideline untuk B2B kan? ni da kurang 4 bulan gelabah kemain. Semua orang cakap IQ main-main nak kahwin. Sebab tak plan dari awal. Lepas raya baru nak kelabut (kelamkabut) buat persiapan. Orang buat gelabah, IQ pun naik gelabah. Haihhh...

Hujung minggu nanti nak pergi pameran pengantin di Ampang Point. Dapat maklumat pasal pameran ni daripada majalah Inspirasi Perkahwinan yang IQ beli 2-3 hari lepas. Haaa...gituuu...baru fefeeeling nak kahwin kan...beli majalah itu ini...tapi lepas tu berangan tak sudah..planning kelaut...jangan la buat macam tu...heeee...

Plan asal nak buat tema vintage, TAPI yang IQ pikirkan just biarlah kami selamat diijabkabulkan sudah. So, temanya asal selamat...kahkahkah...ok...wait n see jer la. Kalau IQ ada masa lepas kahwin tu, IQ update la sikit majlis bajet IQ ni...kenapa majlis bajet? sebab memang bajet habis la kenduri ni...serius! bajet habis below 10k. tu cuma anggaran. kalau betul2 nanti tunggu je la selesai majlis...berapa agaknya habis....

So, lets the time begin...moga dipermudahkan..Amiin...

Till then, bye.

Gambar masa majlis resepsi kawan lama bulan 3 hari tu.
Jangan ditegur IQ yang semakin membelon itu. HAHA!


You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers