Ulat Tiket

6:31:00 PM

Assalamualaikum semua.

Rasa macam perlu kot IQ tulis mende ni. Sebab bengang gila. Sekarang IQ on the way nak pergi KL dari johor. Naik bas. Dari larkin. Part bengang. Ulat tiket. Kenapa? Meh sini nak habaq.

Part promote kemain tanya nak ke mana dik, kak, mak cik whatsoever..time tu nak elak dari ulat yang tanya lebih2 ni berhasil la. Tapi terjerumus jugak bila kita ni nak cepat, nak cari bas paling awal...in case cakap ada bas sedia ada. Plus tak der stop mana2...straight to the destination...Tapi tetiba da penuh. Dem! Ni da book nak beli dua tiket. Pastu cakap bas ada lagi setengah jam. Ok la setengah jam pun. Terima laa...beli tiket. Ok cun.

Naik bas memang ikut time TAPI TAK CAKAP BAS TAK GERAK TERUS! TUNGGU SAMPAI PENUMPANG PENUH! DEM LAGI. Tetiba ada uncle duduk seat single. Dia tanya kalau pergi KL berapa? Aihh...satu bas pun takkan tak tahu harga tiket? Rupenya dia berenti seremban!! Dem lagi dan lagi!!! CAKAP NONSTOP TAPI STOP JUGAK!

IQ dan wanie dah kepanasan tahan marah + sakit hati. Penipu punya orang. Kitaorg da ler nak cepat. Nanti sampai KL terus ke pahang pulak. Bukan dekat oii!

Da bertolak tapi singgah sri putri. Utk tunggu 3 org penumpang lagi tunggu sampai pukul6petang! Yang janji pukul 4setengah tapi pukul 6 baru gerak. Macam pfftt jugak la. Sampai KL tak tahu pukul brape. Sebab singgah seromban lagi. Penat la camni.

Lepas ni tak der nak layan orang yang duk promote tiket depan kaunter. Tak ley pakai! Dah cari rezeki tapi macam tak halal jer rezeki tu  sebab tipu pelanggan. Pikir la baik2 kalau nak beli tiket lepas ni. Sebab rasa macam hape je nih.

Sekian.

You Might Also Like

0 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers