#38 Kalau Dah Tak Sabar

8:53:00 PM

-- --

Kemain tajuk.
*hempuk dahi*

Bukan dah tak sabar nak kahwin.
Ni perangai tak sabar aku sejak azali.

Aku rasa dah beratus kali
Orang nak buat seprais kat aku
Tapi tak jadi
Sebab aku ni jenis tak sabar
Dengan suka ambil tahu hal itu hal ini

Sesaper yang agak2 dah givap nak buat seprais
Diaorang givap sebab aku jer
Haha! Hurmm.
Tak best gak aku rasa
Tapi aku nak buat macam mana
Otomatik rasa instinct tu datang
Pling! Terus aku tahu.
Kekonon macam dah boleh agak atau
Perasaan perasan tu banyak dalam diri
KOT.

Kes terbaru. Encik tunang nak buat seprais beli instax utk hadiah befday yg sudah kelewatan dua bulan.
Well, cara nak cover tak berjaya,
yang berjaya cuma gaduh sampai masam muka
What the heck!!
Well..memang aku benci sikap aku yang satu ni
Bila nak berambus dari badan ni
Cukup la bagi seksa diri

Seprais habis kelaut.
Nasib la kau.

Mujur encik tunang penyabar orangnya
Tak dapat cara tu guna pulak ini
Maaf awak. Saya memang macam ni
Blur, serabut, kelam kabut.

Maafkan saya.

You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers