Aplikasi Blogger Android

2:38:00 PM

Hye. Assalamualaikum.

Pe habaq? IQ baik2 jah. Ceit! Pehal tulis loghat utagha lak nih. Rindu utagha ka pa? Mungkin laa. Mungkin laa.. Haha! K. Shadap.

IQ sekarang bukanlah rajin nak blogwalking dari blog ke blog. Batasan internet mungkin. Tapi...! IQ ada satu application canggih (canggih la sangat) untuk para blogger gunapakai.

Application dipanggil BLOGGER. Boleh didapati di google play bagi pengguna Android. IQ da start guna sejak 3 post sebelum ni. Post yang sebelum ni kadangkala dibuat masa IQ ada idea on-the-spot. Macam post '#11 Pencinta Alam' tu. Dibuat khas dalam hutan rekreasi utm. Tu yang fefeeling sikit. Dengar bunyi cengkerik, krik~ krik~ krik~ *cehh.konon!

So, pada blogger sekalian, tak perlu susah payah nak log on dan taip post. Sebelum ni IQ ada perkenalkan Windows Live Writer, kali ni IQ perkenalkan mende ni lak. Lagi senang kan?

Ok. Till then. Next karya plis. #pfffttt.

Bye.

You Might Also Like

3 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 900
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. teman pun fon cap ayam.. x leh bukak.. kesian kan.. hik3

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers