Raya 2013

8:46:00 AM

Assalamualaikum.

hokey. lama tak merapu meraban di blog. banyak ayat yang nak dicurahkan di sini. heh~ banyak ke? alih-alih nanti mesti sangkut tengah jalan, idea pergi ke laut, candat sotong. ok. bai

sekarang macam da tak reti nak mengarang cerita. sebab sekarang hanya mampu melihat dan tafsir. lepas tu buat ayat sepatah sepatah macam post post sebelum ni. bagi IQ, yes~ mudah, ringkas dan tepat. tak payah nak explain banyak kali. *ok, teringin nak hidup sesimple mungkin.

tujuan utama nak tunjuk gambar raya sekeping jer. heh~ nak tunjuk banyak-banyak kang menunjuk sangat. nak simple sangat kan, sekeping pun cukup.

DSC_0209

ok. sekeping jer, maaf abang long, gambar abang tak hade lak. hehe~~ diaorang da buat edition dengan gambar ni sebelum ni, tapi IQ tak berapa nak berkenan….so, IQ edit sendiri dan tayang balik..=P

ok la, staff da memanggil, esok jamuan raya tempat IQ praktikal nih. so, En.Hashim da memanggil untuk rewang. ada masa, blogging lagi. =)

see ya!

***serius serius ni, rindu nak tulis panjang-panjang lagi. =(

You Might Also Like

1 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers