Batch Dinner FKA UTM 2013: Making Endless Memories

3:26:00 AM

-- --

Assalamualaikum semua…

fuhhh, agak lambat IQ update pasal nih, event da buat hampir seminggu yang lepas, Paan pun update sehari lepas dinner diadakan, tapi IQ sibuk sikit. lepas dinner ada kem kat Selangor lak…yang tu IQ cerita entry akan datang yer…

eceli IQ baru sihat sikit, da dua hari IQ demam….balik dari kem kat selangor tu terus demam, yela…kena hujan kat sana, sampai UTM malas nak mandi, terus esoknya demam, badan memang agak lemah, senang jer nak kena demam…sobs…tak per la…ni pun da kurang sikit….Alhamdulillah…=)

malas nak bercerita panjang…just nak show gambar dinner lepas sambil ulas mana yang patut…#cehh..

305834_10151782839047454_2054870340_n936257_10151782839037454_1750412290_n387183_10151782839017454_2041602463_n
duduk satu meja, pastu buat kecoh. kecoh la sangat~ meja dekat dengan stage. memang best~

904704_628212657193006_200046906_o
gadis-gadis dengan artis. heh~ hakim is the artist. tak caye? cari Voice of Men. he’s the guy. and our classmate. =)

15040_4730110692561_502634195_n
randomly. campoq habeh. batch 09/13

407987_10151782841392454_475737076_n923215_10151782841532454_176053842_n
IQ dan wanie + farah

32434_10151782840412454_230777297_n
auwww~ 3 stooges. finally~
30357_10151782841222454_482336379_n
susah nak ambik gambar bertiga. sebenarnya.

379882_10151782844222454_1136328096_n
ni Nur Zakiah. hek3….blogger jugak nih, bakal menjadi seorang blogger tegar. tasha manshahar celop yer kia…=) serius cantek!

32599_4729970649060_2131742790_n
and finally, our batch 2009/2013…. ^_^

301909_10151782840762454_1636330592_n
last but not least, outfit of the day~
#cehh, kau hengat ini red carpet ke cik IQ oit~~ =P

dinner tu sangat awesome, ni first time IQ dan 3 stooges pergi dinner, sebelum ni memang tak pernah pergi dinner sebab memang aim nak pergi sekali jer dalam tempoh 4 tahun nih. kalau pergi tiap-tiap tahun pun tak best gak kan…=)

k.bai

next entry.

Gunung Online Base Camp.

wait haaa~~

*** gambar-gambar di atas adalah hasil tangkapan rakan-rakan batch 09/13. termasuk la farah~ credit to them. =)

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. haha tasha manshahar tercelup kot. Apa pun malam tu sangat best. Kompem kita rindu saat ni kan :'(

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers