Kenangan Semalam.

11:28:00 AM

Assalamaualaikum dan salam jumaat.

hehehe~ akhirnya IQ boleh pakai software Window Live Writter nih juaa, godek godek laptop ni, baru tahu ada software yang IQ paling suka nih…heee~ baru syiok nak update blog nih…=) thanks Mr Acer.

esok da start cuti pertengahan semester di UTM, dan mungkin jugak bagi kampus-kampus yang lain kan? IQ masih lagi di UTM walaupun ramai antara kawan IQ yang da balik, ada jugak yang tak balik, yer la…final year, lab masih ada yang tak selesai. IQ punye projek? hehe~ no komen…=P

kenangan semalam. IQ rindu sangat pada kawan-kawan lama IQ sekarang…daaaannnn plan nak jumpa diaorang esok!! jyeaahhh!! esok IQ akan ke shah alam. jumpa kawan-kawan matrik IQ dulu….huaaaa…lamanya tak jumpa korang semua…*padahal ada yang sorang tu dapat jugak jumpa…hehehe~ XD tapi kali nih peluang macam best ada kawan lain nak join. selonok!

dan semestinya kalau nak balik, barang mesti ada yang nak bawak balik, lepas tu, geledah locker yang tak berapa nak besar tu, dan terjumpa la beberapa gambar lama. =) IQ ni jenis suka simpan dan bawak gambar yang penting ke mana tempat IQ pergi. maksudnya…tempat IQ bermastautin la~

tadaaa~ gambar 5 tahun lepas!!

2013-04-05 08.15.28
terselit jugak gambar kecik nih. dulu letak dalam purse.
Nisa dan Eizan.

2013-03-11 20.41.01
ni gambar kecik-kecik. saiz gambar passport 1R
tapi comel.
dengan aini dan ain.

2013-04-05 08.39.04
gambar raya 2008. macam tak ada beza.
ada la beza skit kot.

ok dah. bai. esok pagi perjalanan bermula…balik kampung. errr…jadi ke tak drive balik sendiri ni….haishh~ adik oh adik…plis bagi kata putus secepatnya boleh tak?

capture-20130405-104939
9999th tweet. ahh..da ramai balik!

selamat bercuti kawan-kawan.

k.bai~

*** nak bawak balik teddy besar yang mana satu ek….kena bawak balik secara berperingkat nih.

You Might Also Like

3 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Makin menarik la ceritanya nanti.. Hehehe

    Ehem ehem.. Macam banyak asignment...

    Macam ramai je kawan2 ni.. -.-'

    Wah... Macam ustazah.. =)

    Erm.. Itu ea penukaran plan..

    ReplyDelete
  2. izyan sama lah kite..muka xberubah sgt..hahah..xpe awek muda..

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers