Muhammad Anaqi

12:00:00 PM

-- --
 
hye korang korang dan korang...
 
semalam, seperti yang dijanjikan, nak buat entry pasal baby muhammad! kan? sooo...here it is! hek3....semalam agak-agak macam tak sabar nak jumpa baby muhammad, sampai tak sempat tunggu geng atiq satu kereta kat belakang....hek3...
 
so, malas nak cakap banyak jugak....memperkenalkan....ini muhammad anaqi bin mirzan...=) *kalau nama penuh bob tu salah, maap yer nadia...XD hehehe~ anak kepada senior-senior SRC jugak....ramai rupanya couple kelahiran SRC ni...=P

tadaaa~ muhammad anaqi yang suka tidur...zzzzzzz~ dan jugak merah! =P

antara shot2 menarik~ 
paling best, wanie suruh baby senyum, baby boleh plak senyum dalam tidur!
haha, seriusly comel!
baby muhammad susah nak bukak mata, lepas dipaksa umminya dan neneknya, baru la nak buka, 
dan jugak...pantang nampak kamera! baru buka mata....haha...comel~

the aunties lak jadi hyper bila tengok baby muhammad nih....macam mana?

tengok bawah nih...
 
 
 
 
 
seee.....hyper sangat aunties ni semua..hek3...gurau je yer kawan-kawan~ =P
*dunno why scale gambar ni jadi pelik -__-"

wanie dengan baby muhammad...=)

as usual, jadi photographer ni memang tak ada gambar
sekian.

k.bai~

muhammad, jadi anak yang soleh yer! =)

tahniah bob + nadia...

^_______^

nak tengok anak kelahiran senior SRC yang lain? ini dia. klik di sini.


***next plisssssss~~ haha!!

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers