Bersasadansa Sama Galpren, Bak Kata Farah.

4:15:00 PM

 
hye korang.
 
hari ni hari ahad. alaa..semua orang tahu kan? =P ok. hari ni masih hari minggu. tapi mood nak keluar macam da pupus sebab semalam pergi jejalan dengan galpren a.k.a. 3stooges. hoyeaahh~ walaupun hakikatnya sekarang berada dalam langkah berjaga-jaga....sebab apa? esok la IQ bagitahu. sobs.

so, semalam bersasadanasa dengan 3stooges, plan nak ke jom heboh tapi kelewatan sebab jalan jam sangkut-sangkut. sampai sana da magrib, pergi angsana, solat ape semua. lepas tu baru shopping barang. errr...tak berhajat nak jumpa mana-mana retis tv...sebab tujuan utama nak borong makanan kat situ jer...=P

habis jom heboh, lepak danga bay...da lama tak lepak sana. dulu first time pergi masa tahun satu. ni da tahun empat. mengimbau kenangan. cewaaahh~ dan semalam buat danga bay tu macam tempat kitaorang yang punya. haishhh~ bergambar sana sini, tak hirau orang lalu lalang naik kereta api mahupun basikal beca tu. sorry. retis kampung nak bergambar. =P

so, these are our last night shots. blaah laa..cakap omputih lak dia ni. k.bai~


dari tak der belon, beli belon....dan sebenarnya banyak lagi gambarnya...300++ kau~ haaaa...macam hape ntah bergambar, tempatnya statik jer. terbaca komen kawan, "bergambar kat satu tempat jer, kalah nora danish " haha!!! just nak keep the moments together. lepas ni da tak boleh nak berjimba-jimba lagi dah. sobs. *sedih la plak~

these are our moment. and we love them. 

tiil then. bai~

***hopefully ada special photoshoot sebelum kita habis nanti..bley ek?

4 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. wah lawa la gambar buat macam tu..

    ReplyDelete
  2. pakai photoscape pun bley kiah~ =)

    ReplyDelete
  3. Wah.. Cantik dan comey je...
    Gambar yang diambil.. Hehehe

    ReplyDelete
  4. ceit~ ingatkan orangnye...hewhewhew~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD