3 Stooges Yang Panjang Akal

2:29:00 PM

-- --
 
selamat hari sabtu! yeaayy! hari ni panas, memang hari mendobi sedunia la gamaknya, dan pembantu mingguan IQ hari ni mogok, mintak bayaran lebih plak, selalunya sengget setengah jer, tapi kali ni dia bantai tiga hengget setengah, cekik darah betul! (situasi sebenar: mesin basuh telan sengget setengah free-free jer, mesin tu sebenarnya perlukan dua hengget sahaja) alahaaiii~~

3 stooges ni memang tak asing la dari blog nih, kadang-kadang IQ rasa macam nak kena buat tag blog baru, 3stooges la, senang sikit korang search dalam blog ni apa yang 3 stooges sebenarnya kan? tapi kalau nak cari sekarang, kena tengok tag yang bertanda BFF...heee~~ 3 stooges tu adalah IQ, Wanie dan Farah...mula digelar macam tu sejak tahun 1 oleh budak-budak kelab SRC....dan 3stooges selalunya memang panjang akal sikit sebab memang suka kenakan orang, terutamanya ahli kelab la kan? haha!

nak tengok kenakalan 3stooges? tengok video nih~ XD

IQ lebih suka menjadi perakam, so...IQ tak ada dalam video, hanya suara sahaja... =P

nasib la, memang 3stooges suka kenakan orang, dan mula risau, masing-masing nak grad nih, dorang plan kenakan kitaorang plak nanti~ haishhh~ risau-risau~ haha!!

tunggu next video, bukan 3stooges buat, tapi 3stooges hanya jadi rakan kongsi jer...tak ada la nakal mana~ 
HAHA!

k.bai~

*** bila da grad, akan rindu semua saat-saat macam ni, sangat!

You Might Also Like

6 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Samalah saya pun geram dengan washing machine tu..hehe..Dah malas nak guna dah sekarang, lagi pun jauh,, dia ground floor, saya tingkat 3. hehe. Nak tengok video tu, tapi line slow lah pulak.

    ReplyDelete
  2. sape suh buli mesin basuh tu.. hehehe~ XD

    ReplyDelete
  3. aini~ kan? sangat geram, senang2 jer kebas duit syiling kiter kan? huhu, ada masa nanti tengok la yer...heee~~

    asyraf~ bukan sengaja, da memang kerja dia kan? XD

    ReplyDelete
  4. ada budak kelab nama semut daaa

    ReplyDelete
  5. Aaa...stress..hehe..lambat betul dia buka ye..Alahai..geram rasanya nak tolong buka kan.

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers