Se'simple' Tuannya.

10:42:00 PM

 
 haccchhhooommmm!!! ok...maap maap...hingus setepek kat muka korang...maap yer~ srooot srooot...huhu~ mood sekarang adalah TAK SIHAT. heh~ sejak dua menjak ni selalu sangat tak sihat...cuaca? mungkin...kurang minum air pun mungkin....srrooott srooott~ #euuwww..selekehnya!!

IQ perasan, blog ni makin lama makin simple, bukan tak terniat di hati nak hias blog cantik-cantik...tapi entah la...orang kata, bukan IQ kata la kan...blog tu macam tuan dia, kalau simple, maknanya simple la macam tuan dia... ye ker? so, IQ ni simple la gitu? entah~

IQ nak hias blog ni cantik-cantik tapi......currently photoshop is not available...laptop IQ masih rosak dan dalam proses dibaiki...so, sekarang pun kalau nak edit pakai portable photoscape, nak donlod portable photoshop punyer la susah ceq oit.... =.="

IQ blogwalking tadi...ternyata banyak blog yang comel-comel, semart-semart, simple but nice pun ada, blog IQ ni je la yang terlampau simple kot sekarang, sesiapa yang tengok blog IQ dari dulu kan mesti cakap benda yang sama kan....tapi simple tu kan mudah, mudah nak load blog...hehehe~ XD

dan........IQ sekarang marathon tengok Running Man dari episod 1-133...errr....tapi bukan marathon sangat la kan sebab da banyak da tengok sebelum ni, cuma fill in the blank jer, mana yang tak tengok lagi, so...tengok la kan..kan kan...heeee~~

Mr Acer!


 ok la. cukup la merapu, merapu sebab nak penuhkan blog jer...agaknya ada orang ke yang baca? Ntah~~

till then, bai~

*** esok isnin, kelas lagi  =.="
***asal la font tetiba jadik kecik ni...haishhh~ 

You Might Also Like

9 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. eeiiiii... yekk !!... ingus...

    nah tisu.... kehkehkehkeh

    ReplyDelete
  2. blog kite pon simple gk. xberat kan. hahaha :)
    btw smoga cpt smbuh !

    ReplyDelete
  3. alahai kak. bio blog simple tp hati owner bunge bunge secantik taj mahal. feel tu kena ada. ahaha

    ReplyDelete
  4. Simple tu lagi best & tak berat. kalau berserabut pun xbest gak..hehe

    ReplyDelete
  5. http://tannhayy.blogspot.com/

    follow saya follow saya,please!!

    ReplyDelete
  6. Running man..hehe.. Tak lah..okay je blog ni..simple dan cantik. FWaktu mula2 masuk blog ni..saya fikir, wahh..kreatif blog ni..betul..

    ReplyDelete
  7. ankel jonni~ maceh bagi tisu..ngeh3....nti ankel pun demam balik la camtu..HAHA!!

    cikzek~ terima kasih~ hehehe...=)

    kura~ cesss, baru nampak anda di sini.....hati owner mmg kena berbunga macam kura la kan kan kan..HAHA!!

    kia~ yeaahh! betul sama skali! serabut2 pengunjung lari...~ kan..

    tannhayy~ nanti IQ folo yer...=)

    aini~ ye ker? aini lagi kreatif kan? pndai melukis lagi tuu...=)

    ReplyDelete
  8. Wah.. Blog nampak simple.. Hehehe..

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers