Sedetik…Sejenak…Cuti…

1:15:00 PM

Assalamualaikum semua…

woahh~ rasanya agak lama tak mencoret kata-kata kat sini…sejak habis final yang lepas, excited sangat nak balik, tak sempat nak say Bai Bai kat sini…maap yer…saya mintak maap…almaklum la, exam paling lambat habis kan…*ngeh4…

by the way, IQ berada di UTM sekarang setelah seminggu lebih di rumah…cuti masih lagi bersisa 9 hari tapi dah balik ke UTM…plan nak kumpul data untuk PSM…so, the mission is begin! cewaahhh~ konon betul-betul buat la tu? kang ngadap cerita je lebih, maklum la line super duper laju kan…orang tak ramai, memang heaven nak tengok cerita online…*ngeh4…

CUTI. cuti ni tak dapat nak buat apa sangat…sehari lepas sampai rumah, terus TV kat rumah rosak…haishh~ memang hilang fear factor, setia hujung nyawa semua….seminggu bosan! seminggu je la sebab lepas adik perempuan IQ balik dari kelantan, dia pengaruh IQ dengan Running Man plak daaa~ jemm betul budak tu…habis-habisan influence kakak dia ni dengan korea dia…arghhh!!! sampai sekarang da tak boleh lepas nak tengok JaeSuk, KwangSoo, JiHyo, KangGary, JongKook, Haha, JongKi dan SukJin….tak cukup dengan tu, influence lagi dengan kumpulan Big Bang… GD, TaeYang, TOP, Seungri, Daesong…arghhh!! #influece!!

Running Man 4
Running Man
bigbang-running-man_001
Big Bang dalam RM

okeh, dah cukup! mentang-mentang la TV tak dak, tengok Running Man je la kan..nak buat macam tu, tu je buatkan IQ survive kat rumah, kalau tak, bosan tahap….errr….ntah laa…#weeee~ ditambah dengan Family Outing plak dah…*ishhh3…k dah! tak nak cerita dah…ada orang da tarik muka tu..bosan tau tak! hehehe…*maap2..

errr…macam-macam IQ nak cerita….walaupun kebosanan kat rumah, masih ada cerita yang nak diceritakan…tapi, cuba lihat ni dulu….

fb2
Yeah!! IQ da genap 2_ tahun! #kesilapan

kepada itik kuning yang comel-comel…
birthday IQ bulan 4 yer…bukan bulan 2, bulan 2 tu awal sangat…=P

till then, nanti IQ cerita banyak lagi yer…sebelum berpisah, meh dengar lagu feveret IQ terbaru…cewaaahh, macam ada album sendiri plak…  -_-

*** ada game baru….influece dari program Korea jugak…nak tahu? next entry! =P

You Might Also Like

12 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. wah..dah jadi addicted Running Man...
    best sangat k program 2??

    ReplyDelete
  2. ye k..
    saya pernah tengok 1 episode..
    tapi..sekerat jalan je tengok..
    2 pn..sebab kawan2 yang paksa tengok..hehe

    ReplyDelete
  3. <--peminat runningman...ada episod 1 sampai 130...errrr

    <---peminat bigbang terutamanya Tae Yang yang ada mata tersenyum...errrrrrrr

    da ada kawan 1 kepala ni..hahahaha

    eh, ada kat utm ke?

    ReplyDelete
  4. azwan~ best kot rncangan dier...superb best!!

    kak sunah~ yeaaahhh!!! ada gang!! yeaahhh!!!
    ada kt utm ni kak~ =)

    ReplyDelete
  5. owh... sekali pon blom pernah tgk runningman... kehkehkeh

    hepi besssssssssss....
    ok .. nanti bulan 4 ankel habiskan ayat itu.... kehkehkehkeh

    ReplyDelete
  6. x tgk lg big bang..episod girls generation n heroin winter sonata tu best!! klaka..

    ReplyDelete
  7. ish3x.. siap update di blog.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. uncle jonni~ tengok la ankel, tengok laaa..ngeh3...sambung tau nanti, tak sambung nak ankel kne sekeh! HAHA!

    Nad~ kan? serius best! sangat best~ weee~~

    asyraf~ hehehe...lariiiikkk! XD

    ReplyDelete
  9. Hahaha..peminat running man sejak bila ni..hehe..dah terkena jangkitan. Dah ada episode 131 dah..tengoklah ye..hehe.. Waaa..selamat hari jadi. semoga panjang umur dan di murahkan rezeki..lambat pun saya nak wish juga.

    ReplyDelete
  10. PN~ hahaha!! maceh3...=P

    nurul aini~ aah, kne jangkitan virus RM, eh...bukan besday IQ laaa.....auta tuuuu

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers