Kuliah Bermula, Semester Akhir

2:56:00 PM

 
final semester telah pun bermula!!!! yeaaayy!! *lambat la ko IQ...#derrr... errr...hehehe...IQ dah pun start kelas....walaupun ramai lagi kawan-kawan yang masih berlibur bersama family...=.=" IQ tak dapat nak extend cuti lama-lama sebab ada urusan pejabat...*amboih, macam da bekerja...

dan semalam, semangat sangat nak pergi kelas! sebab hari rabu da ter'ponteng' kelas...hehe...jadual dalam sistem tak dapat nak tengok, so...main bantai je ponteng...at last, dapat tau ada lecturer yang masih bercuti sebab pergi Umrah *fuhhh, nasib baik...XD semalam bangun awal, bersiap kemain....at last....eh? Dr Rozana? eh? kelas CPM? IQ da ambik laaaa semester lepas... -_- ok, bersiap pergi kelas pukul 8 pagi, rupanya salah kelas...patutnya tak yah pergi pun....#derrrr...*hilang semangat kejap...HAHA!

petang semalam jugak ada kelas environment, lecturernya Dr Bad...haha~ Dr Bad ni serius kelakar....dan dia mintak claim limau sekotak sebab tak datang kelas hari sebelum tu....maaf Dr., saya tak tengok jadual awal-awal...hehe...dan semalam pun just buat sesi orientasi...memandangkan ramai student yang tak datang...nama, asal, HOBI???? hobi saya adalah....haha...blogging! *cewaaahhh.... dan boleh plak Dr. Bad suruh IQ buat blog pasal environment? ermm..mungkin akan dibuat suatu hari nanti...kan kan kan? Insya-Allah... =)

permulaan semester yang boleh dikatakan baik, Alhamdulillah...diharapkan semuanya berjalan dengan lancar sampai ke penghujungnya...dan peroleh gred yang lebih baik untuk semester terakhir ini....Amin.... #Arghhhh!! da nak habis belajar ke??? *tak percaya!

selamat berkuliah kawan-kawan...=)

***masa untuk tukar cermin mata baru! #bertukar!!! jyeaahhh! *mood matang, KONON

You Might Also Like

9 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Selamat kembali..hehe..Final ye..semoga berjaya ye.

    ReplyDelete
  2. haih..nebes rasanya nak stat class smle...huhu

    ReplyDelete
  3. ecah nak sambung blja blik??? yeaayy!!

    ReplyDelete
  4. Semangat nak mula semester.. Sampai salah masuk kelas.. Hehehe.. Cantik cermin mata.. =)1

    ReplyDelete
  5. lalalalaaa~~ ntah ntah....sape la tu kan...


    sekdar gmbr hiasan...XD

    ReplyDelete
  6. semester baru,, yeayy . . . #eh?
    moga berjalan lancar lah hendaknya di semester baru :)

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers