Ketuk Game! Versi Family Outing (Korea)

12:11:00 PM

-- --

Assalamualaikum semua!

mood hari ni? suam-suam kuku kot…memandangkan cuaca pun hujan, so…kita ambik suhu suam-suam kuku, tak berapa nak panas, tak berapa nak sejuk…*ok, merapu! kembali ke tajuk asal…

dalam entry yang lepas, IQ ada cakap kan nak cerita pasal satu game, game yang IQ tengok dalam satu rancangan korea…bukan Running Man, tapi Family Outing…rancangan ni jugak dipengaruhi oleh adik IQ….#grrr… so, IQ ni kiranya senang dipengaruhi dengan cerita/drama…tapi rancangan ni macam family sket, tak der lari-lari…cuma banyak masak-masak…yumm yummm #lapar…

dalam satu episod FO, IQ tertarik dengan satu game…game tu guna satu penukul masa zaman kita kecik-kecik dulu tu, yang kita ketuk ada keluar bunyi camcomel tu….tak ingat?  -_- try tengok video kat bawah nih…tengok part mula-mula masa game tu je tau….kang tengok lebih-lebih terus nak tengok episod seterusnya…lepas tu, cakap IQ lak influence korang…tak nak bertanggungjawab tau… =P

haaa…dapat? hehehe…lepas IQ tengok episod nih, terus rasa nak cari penukul camcomel tu dan nak main game macam tu dengan adik IQ…so, ada la satu hari masa cuti tu pergi pasaraya….mencari penukul camcomel tu….mula-mula da give up, sebab rasa macam da lama tak wujud penukul camcomel tu, dan at laaaaast!! jumpaaaaaa!!! kat pekan karak pun jumpa tau~ =P

Photo1083
#abaikan muka terover excited..  -_-

bukan IQ pilih penukul camcomel tu warna pink tau, tapi adik IQ…dia suka sangat warna pink…#euwww~ errr…so, lepas tu kitaorang main macam dalam video atas tu, TAPI….disebabkan da lama tak berguling, adik IQ fail…so, IQ ambik peluang ketuk ketuk ketuk dan ketuk!! hehehe…serius camcomel je bunyi dia….korang pun try laa….best~~ =P

ok, dah…cukup…next game plak…hehehehe~~

till then, bai.

*** da balik utm, tak boleh da nak main… =.=”

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. da update da.. =P
    cuba cari kat johor.. mesti ada penukul camcomel tu.. so boleh main kat utm.. =p

    ReplyDelete
  2. hehe..comel..excited sungguh ye sampai sanggup cari penukul tu..malam tadi baru tengok FO..hehe..memang best, suka tengok diorang masak, terliur kan. Setiap kali tengok je, mesti lapar.

    ReplyDelete
  3. asyraf~ =P ad ke kt jhor nih? XD

    aini~ kan? mesti rase lapar kn? huhu...FO best!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers