Blogger Tegar?

9:17:00 PM

 
Cuaca? setelah beberapa hari panas, akhirnya lewat petang tadi hujan lebat + petir sabung menyabung di bumi UTM....3 stooges yang sedang makan pun boleh terpelanting sudu ke lantai...*ok, tu tipu...XD
 
tajuk macam bajet je la kan....tapi IQ nak tanya jugak korang, blogger tegar dari segi apa yang dimaksudkan sebenarnya? post yang banyak dan bermanfaat? followers yang ramai? komen yang beratus-ratus? ke achaner? habaq mai sket~

ada suatu ketika dulu, dulu la...bukan sekarang...orang cakap IQ ni blogger tegar...blogger tegar?? IQ post pun tak banyak, followers pun tak sampai 1K lagi...nak kata komen beratus, seciput je haa komennya....bukan ramai pun, nampak banyak pun sebab IQ pun reply komen kat ruangan komen tu jugak....dan ada ke blogger tegar buat macam tu? XD haha!!

tapi....apa-apa pun setiap pandangan orang berbeza....bagi IQ, blogger tegar tu macam update blog sepanjang masa, paling kurang pun sekali sehari....dan sekali dia post, mesti berduyun yang komen kat ruangan komen dia...haaa..bley dikatakan blogger tegar la tu...pejam celik pejam celik...haaa..korang la kan orang-orangnya kan....

apa-apa pun, niat menulis biar ikhlas, IQ tak harap orang baca blog IQ nih pun, benda terbuka, setiap apa yang kita tulis ni orang akan baca, dan kalau baik isinya, jadi baik la hasilnya...kalau sebaliknya? haihhh~ pikir la sendiri...penat IQ nak taip...haha~

IQ sebenarnya sesaje nak tulis post ni, nak show kat korang tu haaa...header baru yang camcomel la jugak kot~ hahaha...da lama tak ada header kaler-kaler kan...tu yang jadi excited sket, pastu mula la nak membebel kat blog, konon ada idea la tu....KONON je la...haha~

ok la...till then. bai~

sebelum tu, tengok ni dulu...jangan gelak tau...tahan...tahan... XD
 


*** nak tidur awal, esok kelas Dr Jamaluddin!!!! tak nak nyanyi depan kelas kalau lewat~ aaaaa~

You Might Also Like

10 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Okay..header tu dulu nak komen..hehe..masuk2 nampak header..sangat cantik dan comel..hehe..Omey angat..alahai pelat pulak dah. Saya pun tak dapat definisikan blogger tegar tu macam mana. 24 jam asyik dengan blog kot..hehe.

    ReplyDelete
  2. blogger tegar hmmm..btw header tu lawa sangat..suka~~ comell

    ReplyDelete
  3. comel ah headerrrr..

    video tu kenapa comel sangat. hahaha

    ReplyDelete
  4. dh boleh kira blogger tegarlah ni..komen pon sampai 5 025, banyak tuuu :)

    ReplyDelete
  5. hahaha..kelas nad esok pon kalau lmbt kena nynyi..hahahha

    ReplyDelete
  6. aini~ maceh aini, hehehe~ mungkin jugak, 24jam dengan blog, sbb idea byk...mungkin kan?

    kia~ hehe~ thanks kia~ XD

    ankel jonni~ ankel tegap ke? cekeding je nengoknye

    reen~ vdeo tu comel sbb sume mcm belon...hahahaha!!!

    mk kimi~ hahaha..setting je lbey~ XD

    nad~ haaa..penah x kne nyanyi? XD

    ReplyDelete
  7. Kalau blogger tegau.. Tu saya.. =p

    ReplyDelete
  8. asyraf~ blogger tegau yer..hehehe~ melakau sangat~

    anyyss~ bukan anis ke? eh? aniiissss!!! lame xdgr crte -_-

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers