Wordless Wednesday #31 Windows 8 In Action!

12:00:00 AM

w8
Jyeaahh~

Jangan jeles yer~ IQ da pakai windows 8…

thanks kat UTM sebab caring sangat pada student/staff nya…XD..
dapat windows 8 secara percuma OK!!

*untung jadi keluarga UTM… =)

nak link? sila PM IQ…IQ tak boleh sembarangan letak link kat sini…secure…~

memandangkan IQ tak pakai smartphone lagi, so…ada smart laptop pun jadi laaa..HAHA!

*ok sambung study~

k bai

 

***macam-macam kemudahan dapat, kalau merungut lagi tak tahu nak cakap apa lagi….bersyukur dengan apa yang ada….

7 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. nak tau jugak kat mana nak donlod tu? walaupun dah pakai win8

    ReplyDelete
  2. wahhh..untungnya..saya dah lama nak win8. bagusnya utm. apa motifnya..hehe..caring sungguh.

    ReplyDelete
  3. nurul aini~ motifnya utm nk bg studnt dier selari dgn pembngunan...kot~ XD

    reen~ bley2..jdi staff dlu, sbb pkai no.mtrik nih, xpon stdent

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD