Final Exam Ke?

1:43:00 PM

Assalamualaikum!

quick update dari IQ, mungkin….disebabkan ini adalah musim exam, so…buat entry sependek yang mungkin…. *kita tengok pendek mana boleh buat…selalunya ke laut je semua tu…XD

danbo-studiestempoh study betul-betul, mengadap buku 24 jam tu boleh dikatakan tiada dalam kamus exam final kali nih, disebabkan sibuk selesaikan hal projek, hal PSM…hal saman….erkk? saman? tu cerita lain…so, tempoh betul-betul nak mengadap buku sepanjang masa selalu dibataskan dengan perkara lain….

esok first paper, masa untuk study, *tengok jam…hurmmm….tinggal berapa jam je lagi..petang nanti masih ada urusan dengan evaluator PSM…dari hari tu tempah masa dengan evaluator yang super duper sibuk…petang ni barulah ada masa, supposed to be pagi tadi tapi Dr. tak sihat plak…tunggu petang sket, *moga Dr. cepat sembuh….

saman? masa hari presentation VB yang seminggu lepas, masa last session present, last minute punya kerja, park kereta kawan kat kawasan larangan, bajet tak kena saman memandangkan study week, at last…kertas sekeping cantik je ditinggalkan atas depan cermin kereta…dua kesalahan lagi tu! *kejam…buat surat cinta, mintak kurangkan bayaran saman…harap…harap kuranglah…tengah sengkek hujung semester ni… =.=”

orang lain da start paper 2hb lepas, sorry la, da tahun akhir kan, paper tahun 4 semua lewat-lewat…letak belakang sekali dalam list…lepas tu, paper last 19hb, haruu…paling lambat dalam universiti kot….=.=”….so, esok da paper RC II…killer paper, so…apa lagi….study laaaa!! ada masa 2jam setengah lagi sebelum kena mengadap untuk penilaian PSM….harap semuanya berjalan dengan lancar… *Amin…

semoga berjaya kawan-kawan.

k.bai.

*** esok 5hb sudah…zZzZzZzZ~
***seee!! ke laut dah entry, pendek la sangat~ =.=”

You Might Also Like

7 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers