Saya Memang Jeles!

12:15:00 PM

telefon berbunyi…(lagu? pikir sendiri…)

tengok skrin. ALONG. dalam hati ‘ada apa along call nih, ummi sakit lagi?’ ishhh…pikir positif IQ…positif!!

IQ : hello…haa along…kenapa?

Along : Achik balik tak minggu nih?

IQ : tak…kerja banyak la long… *nada raih simpati*

Along : Ateh cakap achik balik minggu ni?

IQ : owh…hari tu chat dengan dia, achik cakap mungkin balik, tapi kalau kerja banyak…tak balik la…

Along : owh…yeke…tak per lah…bye!

IQ : bye… *dalam hati, along call sebab tu je ke? mood sedih*

Family merancang untuk ber’vacation’ la kononnya hujung minggu ni memandangkan skali dengan cuti krismas…dan diaorang memang suka sangat plan time IQ sibuk kan…dan memang IQ selalu kena tinggal dan hanya dapat menatap gambar diaorang di sana… =.=”

As conclusion, habiskan belajar dulu! lepas tu kita enjoy~

k bai…

 

*** kerja dalam proses….banyak pulak dateline postpone minggu depan…=.=”
*** baru perasan, hari ni tak buat wordless wednesday….bior ler…tak der gambau ler… XD

You Might Also Like

2 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Yakpe.. Banyak masa lagi.. Hehe.. Muda lagi.. Banyak lagi peluang untuk akan datang.. :)

    ReplyDelete
  2. banyak masa lagi ke? huhu...mane kiter tahu masa kiter banyak kan...

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers